Cei mai multumiti...
Vineri, 21 Septembrie 2007 3:47

Autor skimania

Cei mai multumiti cu serviciile din Austria: schiorii din Europa de est...
Nu demult au fost publicate rezultatele unui sondaj de opinie efectuat in randul schiorilor si snowboarderilor de pe partiile din Austria, din care reiese ca turistii din estul Europei sunt cei mai multumiti de serveciile austriecilor.Acest sondaj de opinie a fost efectuat in sezonul 2005/2006 si au fost intrebati 33000 de turisti. Din acest sondaj de opinie reiese din ce cauza creste in fiecare sezon constant numarul turistilor care viziteaza Austria. Dupa ce am analizat cu atentie intrebarile acestui sondaj, am ajuns la concluzia ca noi suntem cei mai multumiti dintre toate natiunile chestionate (...), iar 67% dintre cei intrebati cu siguranta o sa recomande statiunile de schi si snowboard din Austria.

Turistii din Germania si din Olanda prefera statiunile din Austria, fiindca acestea ofera avantaje pentru cei care sosesc cu familii si in special cu copii mici. Acest aspect - in mod interesant - este mult mai putin important pentru dei care sosesc din "estul salbatic", cu toate ca de aici vin mult mai multi cu familia, decat din vest.

Pentru 71% din cei intrebati dintre turistii din est Europa, motivul pentru care aleg ca destinatie Austria, este sportul si odihna activa, acesta fiind un numar mult mai mare comparativ cu oricare din alte tari. Doar pentru 46% din cei intrebati este importanta linistea si odihna. Daca la acest numar mai adaugam rezultatul ca doar pentru 38% din cei intrebati este important distractia si viata de noapte, atunci chiar reusim sa creada austriecii despre noi ca suntem o natiune "sportiva" si numai pentru "alunecarea perfecta" vizitam pe ei.

Sondajul de opinie continua si in acest sezon, sa nu va mirati daca in unele dintre statiuni veti fi interogati de obiceiurile legate de vacanta de schi, austriecii profitand enorm de mult din aceste raspunsuri. Important este ca raspunsurile la intrebari sa fie cat mai sincere....., pentru ca in fiecare sezon sa fim intampinati cu cava mai bun.....

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro