Accidente tragiceā€¦
Vineri, 21 Septembrie 2007 3:29

Autor skimania

Vacantele petrecute in regiunile de schi, din pacate, s-au soldat si cu victime. Pe partiile supraaglomerate, din cauza lipsei de zapada s-au produs numeroase  accidente mai mici, mai mari, trei dintre ele fiind mortale. Victimele au fost: un baiat israelian, in Cervinia; un tanar german la Ischgl si un alt schior german in Corvatsch (Elvetia).


Baiatul de 12 ani din Israel, in regiunea de schi italian Cervinia,  in timpul coborarii catre baza partiei cu o viteza foarte mare nu a reusit sa se opreasca si a intrat in cladirea telescaunului. Martorii spun ca copilul nici nu a incercat sa incetineasca in apropierea cladirii si nici nu purta casca de protectie, care in acest caz probabil i-ar fi salvat viata. Politia cerceteaza circumstantele producerii accidentului.

Tanarul german de 26 de ani si-a pierdut viata in a doua zi de Craciun in regiunea de schi  Ischgl, din Austria. Dupa raportul politiei locale, tanarul schia la marginea partiei si a cazut intr-o prapastie. Dupa caderea de la o inaltime de peste 20 m, tanarul si-a pierdut viata pe loc.

Un schior de 57 de ani din Germania si-a pierdut viata in regiunea de schi Corvatsch, din Elvetia. Accidentul s-a petrecut in zona partiilor care duc catre vale si intra in padure. Schiorul aici a intrat intr-un copac si cu toate ca echipa de salvamont a sosit foarte repede la locul accidentului, nu au mai reusit sa salveze viata turistului.

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro