Slovenia de acum este mai accesibila cu masina
Duminica, 26 Ianuarie 2020 14:41

Autor gabzso

Untitled document

Vesti bune pentru soferii care calatoresc in / prin Slovenia! In data de 12 decembrie 2019 au inaugurat portiunea a autostrazii M70 din Ungaria, cu 2X2 benzi extinse, reducand timpul de calatorie cu pana la 10 minute.Untitled document

Dupa doi ani de munca, pe autostrada M70 au predat portiunea extinsa cu cate 2 benzi pe directie, intre autostrada M7 si granita slovena. Astfel, in loc de limita anterioara de 80 – 110 km/h, limita de viteza va fi de 130 km/h aproape pe intregul tronson de 14 de km.

In sectiunea dintre Letenye si Muraszemenye si Muraszemenye – Tornyiszentmiklos, drumul cu cate o banda pe fiecare directie a fost extinsa la cate doua benzi pe directie. Totodata, au fost construite cinci poduri noi si doua pasaje pentru animale salbatice.

Aceasta este o veste buna nu numai pentru cei care calatoresc in Slovenia, ci si pentru soferii care vor calatori catre  statiunile de schi din sudul Austriei (in principal din Carintia), Italia si Franta, deoarece si ei vor folosi aceasta ruta.


Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro