Skipass in Rauris: prima statiune de schi austriac cu preturi low-cost
Duminica, 26 Ianuarie 2020 14:6

Autor gabzso

Untitled document

Se pare ca anul acesta se introduce si in Austria conceptul de generare preturi pe baza de cerere – oferta. Prima data, statiunea de schi Rauris din Salzburg introduce acest sistem.Untitled document

Pentru prima data, cu trei sezoane mai devreme, statiunile de schi elvetiene au inceput sa folosesca preturi asa numite dinamice, care seamana cu preturile companiilor aeriene sau hotelurilor low-cost. Pe scurt, acesta inseamna, ca atunci cand mai putin oameni merg la schi, skipassurile sunt mai ieftine. Cand multi oameni doresc sa schieze, pretul skipassului este mult mai scump. Cu cat cumperi mai devreme un skipass, cu atat este mai ieftin.

Pe pagina de web a statiunii de schi inca mai apare lista de preturi pentru acest sezon, acest lucru se datoreaza mai ales faptului ca in acest moment inca mai puteti cumpara skipass la un pret mai mic decat pretul de pe lista.

Majoritatea statiunilor de schi cu preturi variabile din Europa se gasesc in Elvetia. TMR, compania slovaca a introdus acest tip de preturi anul trecut in zonele de schi din Tatra Inalta si Tatra Joasa. Pana acum, statiunile de schi austriece au studiat in liniste avantajele si dezavantajele. Conform informatiilor noastre si conform statiunii de schi, Rauris este prima statiune de schi din Austria care a luat aceasta decizie.

In viitorul apropiat planificam sa va prezentam un articol despre avantajele si dezavantajele preturilor dinamice.

Oferte de schi in Rauris

Oferte de schi in Austria

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro