Statiunea Val Thorens a devenit “Cea mai buna statiune de schi din lume”
Marti, 3 Decembrie 2019 19:6

Autor gabzso

Untitled document

Val Thorens din Savonia a castigat, pentru a sasea oara titlul de “Cea mai buna statiune de schi din lume” la World Ski Awards. Val Thorens este la altitudinea cea mai inalta a lantului de schi Trei Vai.Untitled document

Regiunea de schi 3 vai este cea mai mare retea de statiuni de schi si este format din 600 km de partii legate si 8 centre de schi. In ultimii ani, Val Thorens a investit mult in imbunatatirea telecabinelor, telescaunelor, cazarii, investitii care au avut si rezultat, deoarece statiunea este astazi una dintre cele mai sigure si populate statiuni de schi din lume.

In procesul de selectie pe de o parte au participat profesionisti in turism din intreaga lume si pe de alta parte, a primit milioane de voturi online din partea publicului larg. “World Ski Awards” este organizat de “World Trade Awards”, care in acest an face 26 de ani, WTA fiind echivalentul premiilor Oscar in turism.

Pe langa categoria “Cea mai buna zona de schi din lume”, au fost premiati multe alte categorii in domeniul de schi. Cea mai buna companie de lifturi a devenit Kitzbuhel Bergbahn AG din Austria, iar premiul pentru cea mai buna statiune de schi “freestyle” a fost acordat la LAAX Ski Resort din Elvetia.

Oferte de schi in Val Thorens

Oferte de schi in Franta

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro