Statiunile de schi din Stiria va asteapta cu noutati si anul acesta
Marti, 3 Decembrie 2019 18:32

Autor gabzso

Untitled document

Stiria incepe sezonul acesta de iarna cu construirea a doua telescaune si pe langa acesta, vor fi construite multe noi locuri de cazare pentru a primi oaspetii vechi si noi.Untitled document

Conform expertilor din turism, 85% dintre turistii autohtoni si straini se intorc in Stiria din cauza experientelor si serviciilor de calitate oferite.

In acest sezon de iarna, turistii care se intorc in statiune vor gasi multe noutati. Cele mai mari investitii au fost alocate la construirea a doua lifturi noi. In statiunea de schi Planai (Schladming) liftul este in constructie, in timp ce Mariazell (Burgealpe) investeste 40 milioane de euro pentru a moderniza telescaunul.In statiunea de schi Riesneralm vom gasi doua atractii interesante in acest an. Am vorbit deja despre constructia omului de zapada gigant nominalizat pentru cartea recordurilor, iar anul acesta vom urmari soarta acestuia. In vale se construieste o centrala hidroelectrica care va servi un scop dublu. In primul rand, vor alimenta tunurile de zapada cu apa acumulata, in al doilea rand, o tremie din capacitatea centralei va fi utilizata pentru functionarea statiunii de schi, iar restul va fi conectat la reteaua comuna.

Oferte de schi in Stiria

Oferte de schi in Austria

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro