150 milioane de euro pentru dezvoltarea statiunilor de schi din Salzburg
Marti, 3 Decembrie 2019 18:23

Autor gabzso

Untitled document

Continua modernizarea statiunilor de schi din Salzburg, una dintre cele mai moderne regiuni de schi. In acest sezon va fi cheltuita o suma semnificativa de 150 milioane de euro in statiunile de schi.Untitled document

In statiunile de schi populare si printre turistii romani, au fost investiti peste 1,1 miliarde de euro in dezvoltarea in ultimii zece ani, iar aceasta tendinta continua si in acest an. O tremie din aceasta suma va fi investita pentru construirea sau renovarea lifturilor. De asemenea, o parte din bani va merge pentru modernizarea tunurilor de zapada, modernizarea statiunilor, parcarilor, rezervoarelor de apa si achizitionarea noi utilaje de ratracuri.

Asa cum se observa din stirile de anul acesta, accentul este pe conectarea statiunilor de schi. In acest an, se lucreza la legatura dintre Schmittehohe si Saalbach, dar in acelasi timp se formeaza si conexiunea regiunii Snow Space.

In regiune exista 52 statiuni de schi, 422 de lifturi si aproximativ 4700 hectare de partii de schi. Inzapezirea este realizata de 120 de rezervoare de apa.

Iata cateva imbunatatiri majore ale copmaniilor de lifturi, in numere:

  • Ski amade: 70 de milioane de euro (intre Gabuhelbahn Muhlbach si Dienten, conexiunea Wargain – Kleinarl)
  • Kaprun: 20,8 milioane de euro (conexiunea intre ghetarul Kitzsteinhorn si Maiskogel)
Oferte de schi in Salzburg

Oferte de schi in Austria

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro