Noutati in Skiwelt 2019/2020
Duminica, 10 Noiembrie 2019 20:39

Autor gabzso

Untitled document

Nu trece un an fara imbunatatiri – nici fara investiti noi. Investitiile din acest an sunt incredibil de mari. Skiwelt va cheltui un total de 73.4 milioane de euro pentru a crea o statiune de schi si mai moderna - oferind vizitatorilor o experienta de schi minunata, confortabila si interactiva!Untitled document

SkiWelt construieste patru noi instalatii in statiunea de schi - dintre care doua vor deveni functionale in aceasta iarna. Noile structuri vor oferi o noua dimensiune in ceea ce priveste confortul, serviciul si viteza intr-una dintre cele mai mari si mai moderne statiuni de schi din lume.

Primul lift combinat din Alpii Kitzbuhel
Pentru sezonul de iarna 2019/20, SkiWelt Brixen im Thale va avea un nou lift cobinat Hi-Tech 8/10 CGD: costa 15.5 milioane de euro si inlocuieste vechiul telescaun de 4 persoane. Noul Zinsbergbahn va avea 10 locuri in gondole panoramice si scaune incalzite de 8 persoane si bule protectoare impotriva vremii. Primul de acest gen din Alpii Kitzbuhel, va oferi acces separat pentru grupurile de schi pentru copii. Pentru a respecta cerintele ecologice in zona, a fost instalat un sistem fotovoltaic la statia montana, in timp ce liftul si partiile au fost extinse cu 400 metri in sus.

Telescaun nou la cel mai inalt punct din Skiwelt
SkiWelt Westendorf are un proiect major, investind 15.5 milioane de euro in construirea noului 8CLD/B Fleidingbahn. Rezultatul este unul dintre cele mai moderne telescaune din lume cu 8 locuri, cu incalzire in scaune si bule de protectie impotriva vremii. Noua cursa va oferi schiorilor o partie mai lunga pentru o distractie si mai mare.

Satul ALPENIGLU® primeste un nou motto
Satul ALPENIGLU® la statia de munte din Hochbrixen este o lume plina de aventuri. Cu cele 18 iglu, Hotel de iglu, biserica, restaurant, bar si expozitii, satul ALPENIGLU® este un basm facut din gheata si zapada. In acest an, motto-ul expozitiei de gheata este "Skiwelt", cu atractiile de iarna si de vara in Skiwelt.

Vrajitoarele de iarna in jurul Simonalm si pe partii
Vrajitoarele de la Skiwelt Soll nu au timp de hibernare - chiar de la inceputul sezonului, timp de cinci zile pe saptamana (Dum-Joi), vor zbura in jurul Skiwelt Soll si cu un pic de noroc, s-ar putea sa vedeti sau sa le auziti pe partii. Cu siguranta vor fi vazuti dimineata in fata casei vrajitoarelor la Simonalm.

Tururi de ingrijire a zapezii
Bucurati-va de un tur la Skiwelt Soll pe ratracul de noua tone, 500 HP. Tururile sunt disponibile de miercuri pana vineri de la inceputul lunii ianuarie pana la 14 martie 2020. Locurile sunt limitate, deci rezervarile sunt absolut necesare.

Drumetii distractive – bilete pentru excursii montane de iarna trece acum disponibile pentru 3 sau 4 zile

Din aceasta iarna vor fi disponibile bilete de drumetii pentru 3 sau 4 zile, si nu numai pentru 5 sau 6 zile ca si in anii anteriori. Acesta este un mod ideal de a se bucura de peisajul de iarna incantatoare in munti, explorarea numeroaselor trasee montane de iarna in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Odata ajunsi in varf, vizitatorii se pot minuna de privelistile panoramice fantastice ale varfurilor de peste 3000 metri, de la Wilder Kaiser pana la Grossglockner.

Asa de frumos - noi trasee de drumetie de iarna in Skiwelt Soll
SkiWelt Soll a creat trei trasee noi de drumetii de iarna: traseul Hohe Salve, Hexenwasser si Hochsoll.

O experienta de cumparaturi de neuitata – un magazin de sport urias la statiunea Soll Bottom
Sporthaus Edinger investeste intr-un magazin de sporturi la statia de jos a SkiWelt Soll, care va fi deschisa in noiembrie 2019. Magazinul actual va fi extins la 1600 m2, si va oferi o experienta inovatoare clientilor cu o cascada, camera de zapada, cabina de simulare, centru E-Bike, statie de inchiriere de schi si depozit de schi.

La inaltime – Lift nou Salvista de 10 persoane la Kleine Salve
Se construieste o gondola noua de 10 persoane in Skiwelt Hopfgarten - Itter pentru a inlocui gondola veche de 4 persoane, care va fi inaugurat in sezonul de iarna 2020/21. Noua telecabina Salvista cu va fi mai lunga cu 650 de metri. Cu acesta, pasagerii pot ajunge la statia de mijloc la hotelul nou renovat, Kraftalm Mountain Inn, unde de asemenea au fost create pistele noi in timpul de reconstructie. Infrastructura la statia de jos este in curs de extindere cu un magazin sportiv, inchirieri de schi si depozit de schi.

Ecologic - un nou rezervor pentru o durabilitate si mai mare
Pe Kleine Salve, chiar sub statia de sus a noului lift Salvista, se construieste un nou lac de depozitare cu o capacitate de 50.000 m³, contribuind semnificativ la eficienta de inzapezire la Hopfgarten -Itter. Intregul proiect este realizat in conformitate cu cele mai recente standarde ecologice, cu un centru tehnologic ultramodern pentru stocarii echipamentelor de intretinere a partiilor si a sistemelor de tunuri de zapada construite chiar sub rezervor.

Oferte de schi in SkiWelt

Oferte de schi in Austria

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro