Aplicatia Ski amade iti arata unde schiaza prietenul tau
Duminica, 10 Noiembrie 2019 20:6

Autor gabzso

Untitled document

Aplicatia Ski amade care a fost creata anul trecut, anul acesta se imbogateste cu o functie noua. Acum putem afla in ce parte a statiunii se afla prietenii nostri.Untitled document

De multe ori se intampla, ca familiile sau prietenii care merg impreuna la schi, mai devreme sau mai tarziu se vor separa unul de altul si vor porni pe diferite drumuri, dar dupa un timp ar fi placut sa se intalneasca din nou. Desigur, se poate comunica prin telefon, dar aplicatia Ski amade arata pe o harta 3D arata prietenii nostri pe care le-am inregistrat in aplicatie, precum este prezentat in videoclipul mai jos.Pe langa noua functie Friend Tracker, aplicatia ofera multe alte optiuni. Chiar daca sunteti acasa, puteti planifica traseul de schi inainte de a merge in excursie, primind descrieri detaliate ale partiilor si alte informatii utile despre statiune de schi.

In regiunea Ski amadé anul acesta se construiesc doua lifturi noi, in zona Schladming si Hochkonig, despre care vom reveni in curand cu detalii.

Oferte de schi in Ski amade

Oferte de schi in Austria

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro