Wagrain: liftul vechi este inlocuit cu un telescaun nou de 8 persoane
Luni, 21 Ianuarie 2019 21:14

Autor EchipaSkimania

Untitled document

S-au facut lucrari in timpul verii si la Wagrain, construind un telescaun de 8 persoane, denumit Sonntagskogelbahn 2, care inlocuieste fostul lift de patru persoane. Astfel, in noul sezon de schi statiunea doreste sa evite cozile lungi intalnite in anii precedenti.Untitled document

Telescaunul care se afla la o altitudine intre 1603 si 1805 de metri, parcurge aproximativ 652 de metri in mai putin de trei minute. Poate transporta pana la 3200 de persoane pe ora.

Deoarece linia noului lift difera de linia precedenta si statia montana se situeaza la o altitudine mai mare, aproape de Sonntagskogelbahn 3, deci nu numai ca va avea un rol important, fiind un lift de legatura, dar de asemenea, poate sa creasca utilizarea statiunilor de schi.

Pentru siguranta pasagerilor, pe telescaun este instalat un plexiglas pliabil, care va fi folosit in conditii meteorologice nefavorabile, precum vant sau zapada.

Daca toate acestea nu ar fi suficiente, caldura placuta va fi asigurata de scaunele incalzite, mai mult la statiunea de vale o banda de transport va ajuta sa urcati in telescaun, a carei inaltime poate fi ajustata, ceea ce cu siguranta va fi apreciat de familiile cu copii mici. Pentru o siguranta maxima, suportul pentru picioare si bariera de siguranta se inchid automat.

Oferte de schi in Wagrain

Oferte de schi in Austria

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro