Saalbach: s-a contruit o telecabina si un telescaun de 8 persoane
Luni, 21 Ianuarie 2019 20:59

Autor EchipaSkimania

Untitled document

Galaxia de schi din Salzburg a fost activa si in aceasta vara, astfel incat a surprins iubitorii sporturilor de iarna cu doua lifturi noi. Telecabina inlocuieste fosta telecabina Kohlmais „omida”, in timp ce in zona Leogang, a fost inlocuit telescaunul de 6 persoane, Asitzmuldenbahn.Untitled documentTelecabina rosie din Saalbach era considerat aproape ca un simbol al statiunii de schi. Insa, timpul a trecut peste ea si a fost inlocuit cu o telecabina moderna de 10 persoane, care ca si aspect, va fi similara cu telecabina Kohlmais, construita anul trecut.

Noua telecabina a fost construita cu o statie intermediara, unde putem cobori si urca. Capacitatea acesteia este semnificativ mai mare decat al predecesorului sau, care poate transporta aproape 3.200 pasageri pe ora.

Lucrarile s-au continuat si pe partea cealalta, in Leogang, unde telescaunul de 6 persoane, Asitzmulden a fost inlocuit cu unul de 8 persoane.

Pentru a oferi confortul maxim, noul lift este prevazut cu scaune incalzite si un plexiglas pliabil. Capacitatea pe ora este de 3.500 de persoane, deci mai mult ca posibil ca, memoria cozilor lungi vor fi pierdute in ceata trecutului.

Pe langa lifturile noi, au extins si sistemul de tunuri de zapada. Au fost create doua rezervoare noi de apa, cu o capacitate totala de 400.000 m³, astfel incat cu siguranta nu vor duce lipsa apei.

Oferte de schi in Austria

Oferte de schi in Saalbach - Hinterglemm - Leogang - Fieberbrunn

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro