Kitzbuhel: au predat telecabina si telescaunul
Luni, 21 Ianuarie 2019 20:48

Autor EchipaSkimania

Untitled document

Instalatiile noi vor inlocui doua telescaune mai vechi in zona Kitzbuheler Horn a statiunii de schi. Astfel, putem ajunge pe partiile de schi mai repede si mai confortabil. Lifturile in valoare de 17 milioane de euro au fost predate la inceputul lunii decembrie.Untitled documentAmbele lifturi, telecabina de 10 persoane, respectiv telescaunul de 6 persoane au fost construite de catre compania Leitner, unul dintre cei mai mari producatori de instalatii de transport pe cablu.

Scaunele liftului de 6 persoane sunt realizate din piele, iar pentru un confort mai sporit, acesa este echipat cu un plexiglas pliabil. Daca toate acestea nu sunt suficiente, scaunele liftului sunt incalzite. Pentru siguranta pasagerilor, bara de protectie se inchide si se deschide automat.Viteza liftului este de 5 m/s, ceea ce inseamna ca, transporta pasagerii aproape de doua ori mai rapid decat predecesorul sau. De asemenea, scaunele telecabinei de 10 persoane au fost proiectate ergonomic.

Acesta va fi mult mai rapid fata de telecabina anterioara, astfel durata calatoriei va fi redusa de la aproximativ 12 minute la 3,6 minute.Cele doua lifturi in valoare de 17 milioane de euro au fost predate pe 8 decembrie.

Oferte de schi in Austria

Oferte de schi in Kitzbuhel

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro