Noutati in Folgarida - Marilleva, Madonna di Campiglio si Pinzolo
Luni, 3 Decembrie 2018 21:17

Autor gabzso

Untitled document

In regiunea de schi Folgarida - Marilleva, Madonna di Campiglio si Pinzolo s-a lucrat din greu sa garanteze inca o iarna excelenta pe cele mai extraordinare partii de schi din Dolomiti, acesta fiind cea mai mare zona de schi in Trentino cu peste 150 de km de partii de schi legate intre Folgarida - Marilleva, Madonna di Campiglio si Pinzolo. Untitled document

Noutati din Folgarida - Marilleva:
Partia Orso Bruno (n. 11) este mai mare si mai frumoasa cu o latime de peste 50 de metri. Dar nu numai! Conditiile de zapada optima este garantata de noul sistem de zapada. Vreti sa ajungeti rapid la statia de lift sau parcare intermediara din Daolasa? Folositi noul Malghetto Skiweg (n. 39). Evitati tunelurile si ajungeti la baza cu usurinta! Mai mult, datorita noilor indicatori, deplasarea in incinta statiunii de schi va fi mai usor si mai intuitiv ca inainte.

Noutati din Madonna di Campiglio:

Distractie maxima pe zapada de calitate superioara! Imbunatatiti-va experienta de schi la Nera Amazzonia (n. 57) si Spinale Diretta (n. 73) (de la sectiunea inclusa incepand de la Lacul Montagnoli pana la capat). Partii mai mari, mai bune si mai late, unde tunurile se zapada au fost inlocuite complet. Pe partia Malga Zeledria – Campo Carlo Magno (n. 54) a crescut capacitatea de producere a zapezii multumit implementarii noului sistem de zapada, iar pe partia FIS – Tre (n. 88) din cauza ca, tunurile de zapada au fost inlocuite. Toate sistemele de zapada sunt conectate la reteaua de apa de la Lacul Montagnoli.

Noutati din Pinzolo:

Viteza si confort pentru a se deplasa intre zonele Pra Rodont si Malga Cioca. A fost inlocuit telescaunul cu doua locuri, Fossadei – Malga Cioca (n. 64) cu un telescaun modern si eficient cu sase locuri si conectare automata. Telescaunul, care intotdeauna a fost propunerea principala a lui Pinzolo, destinata copiilor si incepatorilor, poate fi folosit de catre cei care schiaza pe partii albastre, de asemenea ofera un punct de legatura intre cele doua tabere de scolare si catre partiile rosii mai des solicitate.

Oferte de schi in Madonna di Campiglio

Oferte de schi in Italia

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro