Alta Badia: dezvoltari in statiunea italiana de schi
Miercuri, 5 Septembrie 2018 18:14

Autor EchipaSkimania

Untitled document

Dolomiti pitoresti si in special Alta Badia este un favorit pentru iubitorii statiunilor italiene. Pentru acest sezon si aici am gasit noutati. Dezvoltarile din acest an aveau in centrul confortul: din cauza cozilor lungi a fost marita capacitatea unui lift, doua partii au fost largite si la o importanta intersectie se poate trece pe schiuri.Untitled document

Telescaunul cu patru locuri Biok nu este inca atat de rau. Daca ar fi mutat in Europa de Est, ar mai putea fi folosit pentru o lunga perioada. Aici, totusi, capacitatea sa a provocat probleme. A transportat schiorii pe un traseu important, cu capacitate restransa. Anul acesta, telescaunul de 4 locuri a fost inlocuit de un telescaun de sase persoane. Statiile (la altitudine de 1906 m si 2079 m) si traseul raman neschimbate, viteza a crescut, astfel incat noul lift poate transporta pana la 2800 persoane / ora.

Exista statiuni de schi alpine unde partiile de schi si drumurile nationale se intalnesc cateodata. In aceste cazuri, schiorii trebuie sa se opreasca pentru a traversa drumul curatat de zapada, aceasta inseamna descaltarea si incaltarea schiurilor, care nu–i place majoritatii schiorilor. Intalnirea partiei Frara 40 și drumului SS243 se va schimba. Partia de schi a primit un tunel scurt si a trecut deasupra autostrazii, astfel nu mai este nevoie de munca suplimentara!De asemenea, este confortabil ca doua partii au fost largite. Nu este nevoie sa va inghesuiti la începutul partiei Piz Sorega B si la sfarsitul lui La Brancia. In plus, s-au instalat noi sisteme de tunuri de zapada, dar aceasta este deja o dezvoltare normala anuala pentru o statiune de schi de acest calibru.

Oferte de schi in Alta Badia

Oferte de schi in Italia

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro