Redefinirea abruptului – interviu cu Jeremie Heitz
Vineri, 2 Martie 2018 21:13

Autor gabzso

Untitled document

Locul al doilea din turneul World Tour Freeride nu trebuie explicata. Printre cei mai buni schiori extrem din lume, pe o varietate de terenuri, obtinand rezultate remarcabile pe parcursul intregului sezon, numai cele mai bune pot face. Cu toate acestea, cunostintele si stilul lui Jeremie Heitz din Elvetia apar numai pe versantii mari si abrupti.Untitled document

Inca mai participa la Freeride World Tour cand si-a creat o lista. O lista a celor 15 cele mai abrupte versanti ale Alpilor, care pot fi schiate. Pentru un schior extrem de multe ori nu ajunge o viața intreaga sa realizeze acest lucru, insa el a vrut sa-l realizeze in doua sezoane. A găsit si un partener pentru aceasta idee, Samuel Anthamatten care este deasemenea competitor de freeride si ghid montan.

Rezultatul final este probabil cel mai bun film de schi extrem din toate timpurile, care prezinta, de asemenea, in stil documentar evolutia europeana a schiului extrem si cele mai mari personaje ale acestuia.

Recent s-a facut un interviu la expozitia outdoor si schi ISPO in Germania cu Jeremi Heitz, care lucreaza deja pe o lista noua si mai mare. La urma urmei, nu ratati filmul, La Liste!

La Liste - versiunea in limba franceza:

LA LISTE version française from TimeLine Missions on Vimeo.

 

La Liste - versiunea in limba engleza:

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro