Ski amadé: cel mai mare paradis de schi al Austriei
Marti, 31 Octombrie 2017 5:10

Autor gabzso

Untitled document

Cinci regiuni, 270 de instalatii de transport pe cablu si 260 de hutte si restaurante montane – acesta este Ski amadé. Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkonig si Grossarltal, toate apartin celui mai mare paradis de schi al Austriei – si toate sunt disponibile cu un singur skipass.



Untitled document

In Ski amadé iubitorii sporturilor de iarna vor gasi partia potrivita – indiferent daca vorbim de schiori amatori sau profesionisti, de persoane mai in varsta sau copii, indiferent daca sunt experimentati sau incepatori, aici gasiti partii perfect pregatite pentru toate nivelele de dificultate. De asemenea, schiorii tineri cu siguranta se vor distra intr-unul din cele 22 de parcuri de zapada (snowpark) si partii distractive (funslope).
Bonus pentru familii: familiile cu mai multi copii pot schia la preturi avantajoase. Cu bonusul de familie skipass-ul incepand cu al treilea copil este gratuit.




400 de hotspot-uri WLAN si reteaua WLAN gratuita garanteaza accesul rapid la Internet in cel mai mare paradis de schi din Austria.
  Puteti naviga pe Internet, verifica e-mailurile, sau puteti posta pe diferite pagini de socializare aproape de oriunde din regiune, daca aveti un smartphone, tableta PC sau notebook, care sunt compatibile cu WLAN.






Cu lansarea sezonului de iarna 2017/18, Ski amadé ofera zile de neuitat cu momente „wow“. Noile pachete de vacanta „Ski amadé – made my day“ ofera zile de vacanta cu momente si experiente de neuitat valabile in toate cele cinci regiuni de schi. Unele zile sunt foarte active, altele mai lejere unde se pun accent mai ales pe placeri culinare, altele pline de adrenalina – dar toate zilele va vor oferi momente de neuitat.



Pachetul potrivit pentru toata lumea

In afara de noul pachet „Ski amadé – made my day“, cel mai mare paradis de schi al Austriei ofera o varietate larga de pachete atractive.

Pachetul 4=3:
Cei care doresc sa petreaca patru zile in cel mai mare paradis de schi din Austria dar vor sa plateasca doar trei zile, pot rezerva pachetul 4=3. Acesta este valabil in zonele special selectate in toate cele cinci regiuni din statiune in timpul sezonului, pe perioada promotionala 4=3.
Rezerva pachetul incepand de la pretul de 299 €



Promotia de Pasti pentru familii:

Incepand din 18 martie 2018, pana la finalul sezonului, Iepurasul de Paste are oferte speciale pentru familii.
Daca cel putin un parinte cumpara un skipass de 6 zile, copii de pana la 15 ani schieaza gratuit.
In plus, cosul de Paste Ski amadé ofera o serie de evenimente si oferte pentru familia intreaga in toate statiunile Ski amadé.





Oferta speciala schi & snowboard:

Vacantele de schi trebuie sa fie intotdeauna costisitore? Ce ati zice de sapte zile de zburdat, sarit, alunecat sau de freeride? Atunci aceasta oferta de schi si snowboard este perfect pentru tine:  7 zile de schiat care include un skipass de 6 zile de schi in Ski amadé!
Rezerva pachetul incepand de la pretul de  431 €



SAPTAMANA FEMEILOR – PETRECE VACANTA IMPREUNA SI BENEFICIAZA DE OFERTA 1+1 GRATUIT

Saptamana femeilor, introdusa inca din sezonul trecut, acum este disponibila`pentru toata lumea, indiferent de sex. In perioada 17-24 martie 2018 oricine cumpara un skipass, va primi inca unul gratis. Mai mult, pe perioada acestei saptamani cu oferta speciala, vor acea loc si teste de schi, ture de schi ghidate, numeroase evenimente, concerte si petreceri.



SAPTAMANA CELOR MICI
    
Saptamana pentru cei mici este aici - o introducere perfecta in lumea schiului pentru copii de pana la 6 ani! Intre 13–27 ianuarie 2018 puteti beneficia de lectii de schi, inchiriere de echipament si skipass la doar 100 Euro/copil. In cele mai multe locuri din Ski amadé, copii se pot caza gratuit in camera parintilor in aceasta perioada.

Pesiaje fascinante cu munti acoperiti de zapada, zile insorite perfecte pentru schiat, ospitalitate si o atmosfera placuta si primitoare – cel mai mare paradis din Austria te asteapta.

Descopera cel mai mare paradis de schi al Austriei

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro