Sezonul de iarna 2016/17 a inceput la Ischgl – Relaxeaza-te. Daca poti…!
Miercuri, 14 Decembrie 2016 20:14

Autor gabzso

Untitled document

Cauti experiente de iarna de neuitat? Atunci locul tau este la Paznaun – Ischgl, lifestyle-mecca alpin din Ausria! In acest peisaj montan deosebit, este locul de joaca perfect pentru orice activitati de iarna, precum schi, snowboard, freeride, ture cu schi sau orice altceva in cautarea zapezii! Mai mult, Ischgl va ofera o multitudine de inovatii pentru ca vacanta ta de iarna sa fie si mai interesanta, mai confortabila – de fapt, pur si simplu mai buna!Untitled document

Ce este nou? Inovatii in 2016/17!
Pentru toti cei care doresc sa-si largeasca experientele: in Ischgl va asteapta trei inovatii de top. Pe langa spectaculoasa alternativa de partie catre vale cu o lungime de doi kilometri – zip line "Ischgl Skyfly"noul Flimjochbahn lift va transporta mai confortabil pana in varf! Dar asta nu e tot: Folosind iSki Ischgl App, aveti sanse sa castigati premii zilnice daca participati la asa numitele “circuite contrabandistilor” – un fel de joc sportiv. Echipeaza-te si incepe distractia!


Cazari deosebite – cel mai bun pret!

Mai mult decat atat, in Ischgl veti gasi o selectie larga de optiuni de cazare: Cautati un apartament pentru intreaga familie? Sau o cabana de lux ca sa petreci timpul impreuna cu partenerul? In Ischgl toate dorintele vor fi implinite!
PLACERE PURA. Experiente Culinare in Ischgl!

Mancarea si bautura in Ischgl este mai buna atunci cand sunteti in vacanta, oferta variata este garantata de a va trimite papilele gustative in extaz. In Ischgl se desfasoara activitati de gatit la nivelul cel mai inalt intr-un mod constant, cum este prezentat de ghidul gourmet "Gault Millau 2017" si "Guide Á la Carte 2017".ISCHGL SKYFLY: O cursa ca in Infern!

Doi kilometri lungime, 50 de metri inalt, ajungeti pana la 84 kilometri pe ora: Cu noua Flying Fox facility ‘Ischgl Skyfly’, din 26 Noiembrie 2016, iubitorii sporturilor de iarna isi prind aripi! Ce este atat de special? Oamenii cobor cu viteza valea unul langa celalalt la “teleschi pe cabluri” paralele si datorita unui dispozitiv special si echipamentul de schi vine cu tine!

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro