Info statiuni

ski1

Skimania Gothaer
Statiunea Vratna - Slovacia
  Vratna
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
1
Teleschi
14
Telescaun
1


Total partii: 12 km

Partii Dificile
2
Partii Medii
7
Partii Usoare
4


Caracteristici statiune:
BaruriBowlingDiscotecaFitnessPatinoarPiscinaRestaurante


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 472 km
Altitudine baza: 600 m
Altitudine varf: 1709 mDescriere statiune
Untitled document
Vratna se afla la 30 km de orasul Zilina si este unul dintre cele mai mari statiuni de schi din Slovacia. Este alcatuita din 5 regiuni mici, care deocamdata nu sunt legate intre ele.

In 2006 martie a fost inaugurat un telescaun nou, impozant, si o telecabina de 8 locuri Doppelmayr, in locul Von Roll, de 52 de ani. Aceasta telecabina a fost construita in regiunea Chleb si functioneaza si pe timp de vara.

Multumita constructiei, au fost reinnoite si cladirile de la statiile inferioare si superioare, urcarea si coborarea au deventit mult mai comode, iar in jurul cladirii s-au infintat mai multe restaurante si baruri.

Statia inferioara a telecabinei se afla la altitudinea de 736 m, iar statia superioara la 1490 m. Pe timp de iarna are o capacitate de 900 pers./ora, pana cand vara 240 pers./ora, traseul este parcurs in 6 minute, iar pe cablu sunt montate in total 23 de cabine.

Partiile din zona telecabinei recomandam in primul rand pentru schiori si snowboarderi avansati, acesta avand poate cele mai bune partii din tara: 2 partii negre si una scurta, rosie. Aceste partii sunt situate pe partea nordica a versantului si sunt practicabile in medie de 120 zile/ sezon.

Partiile muntelui Grun, sunt cele mai apropiate de orasul Terchova si recomandam pentru incepatori si familii, dispunand si de instalatii pentru copii. Partiile din zona refugiului Vratna, catre pasul Snilovske tot asa recomandam schiorilor avansati si profesionisti. Acestea sunt in majoritate rosii si negrii, dar gasim si o partie cu acreditare FIS.

Iubitorii schiului fond sunt asteptati in satul Stefanova, cu piste excelent intretinute, dar tot in aceasta zona avem si posibilitatea practiarii schiului de tura si freeride, cu posibilitati de coborari frumoase din pasul Snilovske si din varful Velky Krivan.

Langa partii gasim numeroase restaurante, baruri si schi service.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons