Info statiuni

ski6

Skimania Gothaer
Statiunea Valle Isarco - Italia
  Valle Isarco
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
9
Teleschi
9
Telescaun
20


Total partii: 151 km

Partii Dificile
24.2 km
Partii Medii
78.7 km
Partii Usoare
49.5 km


Caracteristici statiune:
BaruriPatinoarPiscinaPartie sanieRestauranteSanie caiSnow tubbing


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1013 km
Altitudine baza: 960 m
Altitudine varf: 2512 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel
-
-

Descriere statiune
Untitled document
Valea Isarco se extinde de la pasul Brenner pana la Bolzano. Cuprinde urmatoarele centre de schi:

• Plose, 1067-2448 m
• Gitschberg-Meransen, 1414-2512 m
• Valles, 1350-2100 m
• Racines, 1300-2094 m
• Rosskopf/Monte Cavallo, 960-2176 m
• Ladurns, 1100-2000 m

Centrul de schi Plose dipune de 43 km de partii de schi, din care 35 km pot fi acoperite cu zapada artificiala. Partiile sunt deservite de 11 instalatii de cablu, din care 2 “covoare magice” pentru copii. Tot aici gasim cea mai lunga partie neagra din Tirolul de Sud: “Trametsch” cu o lungime de 9 km si 1400 m diferenta de nivel.

Coborarea de la 2500 m altitudine, de la Monte Fana pana la Pfannspitze este si ea spectaculoasa. Pentru carving recomandam partia Schoenboden.

Centrul este parte integranta al caruselul Dolomiti Superski, cu 1220 km de partii si 450 instalatii de cablu.

Snowboarderii se pot bucura de un funpark si half-pipe, iar amatorii de "off-piste" gasesc multiple posibilitati. Gasim si 23 km de piste schi fond.

Cei aprox. 250.000 turisti/an sunt asteptati cu 12 restaurante si baruri.

La Gitschberg-Meransen si cei mai inraiti fani ai schiului sau al snowboardului se opresc pentru o clipa, pentru a admira peisajul fantastic cu 280 zile de soare/an. Platforma panorama de 360º ofera priveliste catre 500 varfuri din Tirolul de Sud, Muntii Dolomiti, Zillertal, Stubaier si Otztal Alps. Un scenariu de neuitat !

La numai 700m de la Rio Pusteria se gaseste centrul de schi Meransen, cu 22 km de partii. Scenariul este fantastic, iar soarele straluceste pana dupa masa tarziu! Partiile pornesc de la varful Gitschberg cu altitudinea de 2512 m. Recomandam partia neagra de la telecabina Sergerwise. Este telecabina principala care porneste din Maranza si ajunge in mijlocul centrului Gitschberg, la 2108 m altitudine. Datorita unei partii lungi si panoramice, coborarea este posibila pe schiuri chiar pana in localitate.

In total gasim 25 de partii bine preparate care sunt deservite de 9 instalatii de cablu. Exista si posibilitatea de schi nocturn la skiliftul Brunner. Serviciul “taxi de zapada” aduna turistii din localitatile invecinate, care sunt transportati gratuit la telecabina. Centrul este parte integranta al caruselului Dolomiti Superski, cu 1220 km de partii si 450 instalatii de cablu.

Gasim 12 km de piste schi fond cu 150 m diferenta de nivel.

Copii pot beneficia de gradinita de schi "Il mondo invernale dei nani".

Centrul Jochtal-Valles este o destinatie ideala pentru familii: usor de gasit, fara aglomeratie, acces simplu la partii si cazare chiar langa partii. Avem partii pentru incepatori sau pentru cei „ruginiti” putini in vale, iar cei mai experimentati pot urca pana la Jochtal. In total gasim 22 km de partii din care 19 km de partii sunt dotate cu sisteme de zapada artificiala. Partia neagra „Mitterling”, sub telecabina, este recomandata expertilor. Partiile fac parte din caruselul Dolomiti Superski, cu 1220 km de partii si 450 instalatii de cablu.

Copiii se pot bucura de serviciile gradinitei de schi „Bambino-Club”.
Centrele de schi Plose, Gitschberg-Meransen si Jochtal-Valles formeaza regiunea de schi Eisacktal. Eisacktal este paradisul schiului fond. Intre Gossensass si Lajen sunt mai mult de 26 piste de schi fond, cea mai mare altitudine fiind la 2000 m. Lungimea totala a pistelor este 300 km.

Regiunea mai are 36 partii de sanie, 2 stadioane de gheata, patinoare naturale

Cele 3 centre din Alta Val d’Isarco nu sunt incluse in caruselul Dolomiti Superski. In total gasim 51 km de partii cu 18 instalatii pe cablu. Ele formeaza regiunea de schi Wipptal.

Racines ofera posibilitati de la scoli de schi pana la partii pentru experti, de la teleschi pentru incepatori la half-pipe. Cei 25 km de partii sunt deserviti de 8 instalatii de cablu.

Ofera half-pipe pentru snowboarderi, snowpark pentru copii, partie de sanius, trasee de drumetii si 15 km piste de schi fond. Este una dintre cele mai moderne statiuni din Tirolul de Sud.

La numai 5 minute din centrul orasului Vipiteno ajungem la Rosskopfs/ Monte Cavallo. Centrul de schi dispune de 15 km de partii cu 6 instalatii pe cablu. Schiatul este asigurat pana la 2.146 m altitudine. Cea mai lunga partie este „Rodelbahn” cu 7 km, iar cea mai dificila este partia FIS cu lungimea de 1 km.

Gradinita de schi asteapta copiii intre 2-8 ani, iar scoala de snowboard este deschisa pentru cei peste 6 ani.

„Mic, dar atragator”, este motoul centrului Ladurns. Ofera 15 km de partii cu 4 instalatii de cablu, in imediata apropiere a pasului Brenner. Partiile foarte bine preparate sunt ideale atat pentru incepatori, cat si pentru schiorii avansati.

Snowparkul „Fichti”de 5000 mp asteapta copii de peste 2 ani chiar la intrarea in statiune.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons