Info statiuni

ski3

Skimania Gothaer
Statiunea Val Senales - Schnalstal, ghetar - Italia
  Val Senales - Schnalstal, ghetar
Aceasta statiune are ghetar

Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  Trentino - SudtirolInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
1
Teleschi
4
Telescaun
7


Total partii: 35 km

Partii Dificile
15 km
Partii Medii
9 km
Partii Usoare
11 km


Caracteristici statiune:
BaruriPatinoarPartie sanieRestauranteSanie cai


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1113 km
Altitudine baza: 1999 m
Altitudine varf: 3220 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel
-

Hotel Natur Aktiv Rainhof, Senales

Descriere statiune
Untitled document
Este valea unde s - a descoperit Otzi, faimosul vanator din epoca bronzului, la Hauslabjoch. Descoperirea din 1991 a conferit locului o mare amploare turistica.

Este singura regiune de schi din Tirolul de Sud „dotat” cu ghetar. Ghetarul la 3200 m altitudine este la doar 6 minute ascensiune cu telecabina Funivia Ghiacciai, de la localitatea Maso Corto/Kurzras. Ofera zapada ideala pe tot parcursul anului, partiile ghetarului fiind deschise toata vara, cu exceptia inceputului lunii iunie.

Ghetarul propriu - zis ofera 15 km de partii de schi la o altitudine de 2772 - 3258 m. Aceste partii, fiind late si domoale, sunt ideale atat pentru incepatori cat si pentru carving. Gasim aici partii rosii usoare si partii albastre. Partiile catre vale sunt mai dificile, ele fiind negre si rosii. Pentru experti, recomandam cea mai lunga partie din regiune „Schmuggler”, o coborare de 8 km lungime si 1200 m diferenta de nivel. Cea mai dificila partie este „Teufelsegg” (diavolul).

In total regiunea dispune de 35 km de partii, din care 16 km pot fi acoperiti cu zapada artificiala. In total sunt sunt 15 km de partii negre, 9 km de partii rosii si 11 km de partii albastre. Partiile sunt deservite de 12 instalatii de transport pe cablu, moderne si rapide, evitand astfel aglomeratia.

Pe ghetar, la telescaunul Grawand, se gaseste un snowpark cu rail si boxes. Langa statia telecabinei din vale exista un half - pipe cu 120 m lungime, un box, un rail mic si 2 kick off. Pentru free - riders zona ofera posibilitati nelimitate. 

O atractie unica este partia de sanius de 3,3 km lungime si 443 m diferenta de nivel. Partia porneste de langa barul alpin Lazaun, de la altitudinea de 2430 m.

Iubitorii de schi fond gasesc 15 km de piste. La statia superioara a telscaunului Lazaun se gasesc 2,5 km de piste de schi fond, cu posibilitate de zapada artificiala.

La 2800 m altitudine, pe ghetar, se gasesc 12,5 km piste bine preparate. Pentru cei care aleg drumetiile de iarna, ghetarul ofera posibilitati chiar si in timpul verii.

Pentru cei mici parcul Pinochio situat la pornirea telecabinei, ofera gradinita de schi.

Sporturi practicabile: schi, snowboard, telemark, sanius, drumetii de iarna, patinaj, curling, catarare, tennis.

Posbilitatile de apres - ski sunt: restaurante, baruri, piscina (la cea mai mare altitudine din Europa), sauna, fitness, etc.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons