Info statiuni

ski2

Skimania Gothaer
Statiunea Tarvisio - Sella Nevea - Italia
  Tarvisio - Sella Nevea
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
1
Teleschi
4
Telescaun
4


Total partii: 47 km

Partii Dificile
7
Partii Medii
24
Partii Usoare
16


Caracteristici statiune:
Patinoar


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 932 km
Altitudine baza: 780 m
Altitudine varf: 1780 mDescriere statiune
Untitled document
Statiunea Sella Nevea este situata intr-un peisaj special, fiind inconjurat de catre muntii Canin si Montasio. De asemenea aici gasim si ghetarul Prevala, ghetarul situat la cea mai joasa altitudine din Europa!

Datorita ninsorilor abundente sezonul de iarna incepe la sfarsitul lunii septembrie si tine pana in luna mai.

Partiile au o lungime totala de 12 km, din care 85% poate fi acoperita cu zapada artificiala. Gasim 1 partie neagra, 5 partii rosii si 7 partii albastre.

Cea mai cunoscuta partie este partia „Canin”. Partia de 1,7 km lungime, care deseori gazduieste competitii de viteza, super G si de slalom urias.

Noutatile sezonului 2005/2006 erau: telescaunul Gilberti la Prevala, noi conexiuni intre partiile din zona Gilberti precum si dezvoltarea sistemului de zapada artificiala. Tot in sezonul trecut s-a deschis si partia „Canin turistica”, oferind posibilitatea de a schia in timpul antrenamentelor profesionistilor.

In curand, Sella Nevea va fi conectata si cu skilifturile din partea slovena, din statiunea Bovec. Un skipass international va putea fi folosit atat pe partiile din Sella Nevea, Tarvisio, Monte Lussari si Cateva instalatii din Carinzia.

Pentru schi fond gasim 5 km de piste.

De asemenea este o statiune ideala pentru snowboard, drumetii de iarna cu rachete de zapada sau pentru patinaj.

Statiunea de schi Tarvisio, situata in provincia Friuli Venezia Giulia, este o statiune care ofera multiple posibilitati pentru practicarea sporturilor de iarna. Este punctul ideal de pornire pentru orice sport de iarna, datorita pozitiei sale unice: se afla la granita dintre Italia, Slovenia si Austria. Skipassul „ski region 3” ofera posibilitatea de a schia pe partiile din 3 tari!

Partiile din Tarvisio, 25 km in total, beneficiaza de zapada naturala aproape in tot sezonul de iarna, chiar daca nu este la o altitudine mare. Oricum partiile pot fi acoperite cu zapada artificiala 100 %.
Partiile se intind de la 750 m altitudine pana la 1760 m altitudine, strabatand o diferenta de nivel de 1010 m. Din cele 10 partii schiorii pot sa aleaga, conform nivelului de pregartire, varianta optima. Recomandam partiile „B” din Priesnig, partia „Florianca” si „Di Prampero” din Camporoso. Partia „Di Prampero” este si in varianta nocturna. Skilifturile si partiile noi ofera o conexiune comfortabila din aria principala catre „Di Prampero”.
Partia cea mai lunga are 4 km lungime.

Pentru schi fond gasim 60 km de piste, de diferite nivele.

In Tarvisio mai gasim scoala de sanii trase de caini, perete artificiala de catarare, patinoar la Pontebba si numeroase trasee de drumetii de iarna, cu sau fara rachete de zapada.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons