Info statiuni

ski2

Skimania Gothaer
Statiunea Pinzolo - Italia
  Pinzolo
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  Trentino - SudtirolInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
1
Teleschi
1
Telescaun
5


Total partii: 20 km

Partii Dificile
2 km
Partii Medii
7 km
Partii Usoare
11 km


Caracteristici statiune:
ParapantaPatinoarPiscinaSanie cai


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1120 km
Altitudine baza: 800 m
Altitudine varf: 2100 mDescriere statiune
Untitled document

Dupa anii lungi de asteptare in final o veste fantastica: din decembrie 2011 vom putea folosi conexiunea dintre Madonna di Campiglio si statiunea Pinzolo!

Astfel vom putea savura 150 km de partii in noua megastatiune Madonna di Campiglio-Val Rendena-Val di Sole ski area, avand in componenta statiunea Madonna di Campiglio cu 95 km de partii, statiuenaFolgarida-Marilleva din Val di Sole cu 35 km de partii si statiunea Pinzolo din Val Rendena cu 20 km de partii.
Conexiunea se realizeaza prin telegondola de 8 locuri, Pinzolo Campiglio Express, in doar 16 minute. Capacitatea instalatiei este de 1800 persoane/ora.
Cele 150 km de partii: 44 albastre, 35 rosii, 14 negre si cele 4 snowparkuri sunt deservite de 62 instalatii.
Accesul se realizeaza cu 1 singur skipass: SuperSkirama Dolomiti. Acest skipass ofera acces catre 8 statiuni de ski, 150 instalatii si 380 km de partii.

De asemenea noutatea sezonului in Pinzolo este telecabina Tolut si partia Tolut, precum si noua partie DoloMitica cu cele 2 variante: Star cu 3,5 km pentru mai indemanatici si Tour cu 5,5 km pentru familii.

Pinzolo, o localitate linistita, placuta, situata in Val Rendena, la baza masivelor Dolomiti Brenta, Adamello si Presanella, chiar in inima Parcului National Adamello Brenta, in apropierea statiunii Madonna di Campiglio  (15 km distanta) este recomandata in special famililor si celor care cauta liniste, dar totusi odihna activa.
Datorita conexiunii cu Madonna di Campiglio, va recomandam sa efectuati rezervarile din timp :o)!

Oraselul a fost construit la granita Parcului National Adamello Brenta si Val Genova (« valea cascadelor »), la baza muntelui Doss Sabion in partea vestica a regiunii Trentino.

Orasul se afla la altitudinea de 800 m, aici se afla si statia inferioara a telecabinei cu ajutorul careia se poate urca pana la altitudinea de 2100 m pe Doss del Sabionra si de unde pot fi accesate partiile si celelalte instalatii de transport pe cablu. Cei 20 km de partii, din care 60% sunt dotate cu tunuri de zapada, sunt deservite de 7 instalatii de transport pe cablu moderne, cu o capacitate de 10.000 pers/ora.

Pentru cei care ajung in zona recomandam cea mai lunga partie rosie, Rododendro, cu o lungime de 3 km si o diferenta de nivel de 600 m, pe care in conditii bune de zapada se poate cobori chiar pana la marginea localitatii.

Va recomandam sa incercati skipassul Superskirama , avand acces catre 360 km de partii si 149 instalatii pe cablu cu doar 1 skipass.

O experienta placuta poate sa fie si partia albastra, Frassanida, cu program nocturn pana la orele 23. In luna februarie al fiecarui sezon se organizeaza «Trofeul Topolino», un campionat international pentru tineri talentati in schiul alpin si nordic.

Snowboarderii in zona Doss Sabion, sunt asteptati in funpark-ul Conca de Grual, dotat cu halfpipe.

Pentru iubitorii schiului fond sunt preparate aproximativ 20 km piste, respectiv in Carisolo o pista de 3 km, cu program nocturn. Pinzolo, Giustino si Carisolo asteapta turisti in 48 de hoteluri, 11 moteluri si in 10 «residence», cu 2705 locuri.

Posibilitati de agrement: patinoar si hochei pe gheata, curling, broomball, piscina, calarie, squash, parapanta, excursii cu sanii trase de cai si ture de schi cu ghid specializat.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons