Info statiuni

ski4

Skimania Gothaer
Statiunea Pila - Italia
  Pila
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
4
Teleschi
1
Telescaun
9


Total partii: 70 km

Partii Dificile
4
Partii Medii
18
Partii Usoare
3


Caracteristici statiune:
BaruriPatinoarRestaurante


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1368 km
Altitudine baza: 1800 m
Altitudine varf: 2705 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Apartament IT3010.100, St Nicolas

 Apartament IT3016.440, Sarre

 Apartament IT3016.450, Sarre

 Apartament IT3016.460, Sarre

 Apartament IT3016.540, Sarre

 Casa Marguerettaz, Sarre

 Apartament IT3015.100, St Pierre


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune
-

Descriere statiune
Untitled document
Statiunea de schi se afla la doar 18 minute de ascensiune cu telecabina fata de orasul Aosta, in valea Aosta.

Este o statiune la 1800 m altitudine inconjurata de cele mai renumite varfuri din regiune: Mont Blanc, Gran Paradiso si Monte Rosa. Aceasta este o statiune moderna, cu 10 instalatii moderne si rapide, care ofera 70 km partii de schi. Statiunea este dotata si cu sistem automat de monitorizare de avalanse.

Datorita asezarii statiunii de schi si a retelei de partii este o statiune „pe schiuri”, turistii fiind scutiti de caratul schiurilor pe umeri de la o partie la alta. Posibilitatile de cazare sunt situate chiar langa partii.

Este o statiune cu siguranta mare de zapada naturala, dar este dotat si cu un foarte eficient sistem de zapada atificiala. Datorita asezarii, statiunea este ferita de vanturi puternice si beneficiaza de temperaturi nu foarte joase.

Schiorii incepatori gasesc partii late si domoale. Avantajul pentru incepatori este si existenta a numai 1 teleschi in toata statiunea. Lor recomandam partiile: Baby Pila, Baby Gorraz si Grimod cu prepare impecabila!

Poate fi numita si statiunea schiorilor intermediari, datorita numarului mare de partii rosii: 18. Numai de la telescaunul Chamole pornesc 4 partii catre vale. Partiile sunt late si neaglomerate, oferind o senzatie maxima de schi.

Partiile pentru experti se afla in zona telescaunelor Couis 1 si 2. Recomandam partia „Resselin” de 1 km lungime sau „Tsa Creusia”, partia hopurilor, iar pentru obsedatii schiului, partiile negre Leiss? and Couis 2!

Pentru dependentii de adrenalina recomandam partia Chamole, cea mai atractiva partie neagra cu zapada proaspata pe toata lungime, care coboara pe partea stanga a telescaunului Chamole. Numai pentru expertii expertilor! Partia Grimondet, accesibila de la telescaunul Grimondet, este recomandata schiorilor care iubesc partiile abrupte!

Obsedatii vitezei sunt bineveti pe partia cu sistem de cronometraj. Timpul va fi afisat pe ecran si pe biletul cumparat. Partia este deschisa in zilele de sambata si duminica.

La statia de sus a telescaunului La Nouva se afla snowparkul din Pila. Ofera half - pipe, jump mare, rail si slide.

Putem afirma ca statiunea Pila este paradisul off - piste si free - ride. Precum a si a zapazii „pulbere”. Nu uitati cand schiati off - piste cele mai importante lucruri: avalansele, buletinul meteo si sistemul Arva (appareil recherche victimes avalanches), aparatul de localizare in caz de avalansa si cel mai important: daca nu sunteti siguri, optati pentru un ghid local!

Iubitorii de schi fond gasesc aici 29 km de piste, de toate nivele.

Copiii sunt oaspetii de onoare a statiunii! Sunt asteptati de la varsta de nici o luna pana la 12 ani la „Biancaneve” Mini Club. Cei care deja sunt pe schiuri si au min. 4 ani sunt bineveniti la locul de joaca special pentru cei mici: mascote, jocuri si „covorul magic”, teleschiul pentru cei mici! Si sa nu va mirati daca de-a lungul partiei pentru copii inatalniti vulpi, iepuri, veverite sau bufnite! Partia „aventura copiilor” ofera distractii maxime.

O idee unica a fost dezvoltata de catre restaurantele montane din Pila: cina la altitudine! Transportul oaspetilor este asigurat cu snowmobile. Fiecare restaurant are meniu specific, cu specialitati locale.

Apres - ski: patinoar, schi cu torte, wellness, sauna, solar, restaurante si baruri.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons