Info statiuni

ski4

Skimania Gothaer
Statiunea Alpe Lusia/San Pellegrino - Italia
  Alpe Lusia/San Pellegrino
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  Trentino - SudtirolInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
4
Teleschi
6
Telescaun
14


Total partii: 98 km

Partii Dificile
13 km
Partii Medii
52 km
Partii Usoare
32.50 km


Caracteristici statiune:
BaruriDiscotecaPatinoarPiscinaPartie sanieRestauranteSanie cai


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1046 km
Altitudine baza: 1378 m
Altitudine varf: 2545 m     Facilităţi de cazare în această staţiune


Descriere statiune
Untitled document
Regiunea "Trevalli" este alcatuita din centre separate: Moena/Alpe Lusia - Bellamonte, Passo San Pellegrino si Falcade.

Regiunea dispune de 100 km de partii de schi, 100% dotate cu tunuri de zapada, deservite de 24 de instalatii de transport pe cablu. Are 7 partii negre, 23 rosii, 29 albastre. Cea mai lunga partie a regiuni are 12 km in total si este denumita "partia indragostitilor" datorita usurimii si a panoramei romantice.

Regiunea este parte componenta din Dolomiti Superski,  cel mai mare carusel de schi din lume! Acest skipass unic ofera acces la 1220 km de partii cu 464 instalatii de cablu. Trevalli are acces direct catre regiunile invecinate: Val di Fassa , circuitul Sellaronda , Val di Fiemme . Fiecare fiind parte integranta din Dolomiti Superski, acest skipass ofera posibilitatea de a experimenta noi regiuni in fiecare zi.

Sezonul in Trevalli se deschide in decembrie si se inchide la sfarsitul lunii martie. Partiile late, foarte bine preparate, instalatiile moderne asteapta schiorii de orice nivel. Este un adevarat paradis "off - piste".

In centrul Bellamonte - Alpe Lusia gasim 17 partii, in total 26,5 km, din care : 3 negre, 5 rosii, 9 albastre. Partiile pot fi acoperite cu zapada artificiala si sunt deservite de 2 telecabine, 5 telescaune, 1 teleschi.

Pe versantul nordic partiile ajung pana la 2210 m altitudine; aici gasim partii mai dificile, dar tot aici se gaseste clubul "Babylandia" pe partia Valbona si snowparkul S.D.M, tot la Valbona.

Pe versantul sudic gasim partiile mai usoare, care urca pana la altitudinea de 2330 m. De alungul partiilor gasim numeraose restaurante, baruri cu o atmosfera tipica italiana.

Cele 70 km de partii de la Passo San Pellegrino - Falcade se afla la 1918 - 2545 m altitudine. Centrul este conectat de Moena - Alpe Lusia prin skibus, gratuit cu skipass, iar de Falcade prin telecabina Col Margherita. Aici gasim 4 partii negre, 18 rosii, 18 albastre, in total 70 km de partii. Partiile sunt deservite de 16 instalatii de transport pe cablu, moderne.

Telecabina Col Margherita urca pana la altitudinea de 2650 m, de unde putem alege intre varianta mai usoara, Le Buse catre Falcade sau o ascensiune pana in San Pellegrino: partie dificila cu o lungime 3200 m, 646 diferenta de nivel si cu gradiente intre 10 - 45%. Pe versantul sudic mai mult partii usoare, dar si cea mai nou partie neagra: Nuova Cima Uomo. Pe acest versant putem ajunge la altitudinea de 2318 m, cu telescaunul Costabella si teleschiul Paradiso. Partia rosie are o lungime de 3300 m, cu gradiente pana la 35%.

La Costabella gasim snowparkul Easj iar la Cima Uomo baby clubul Snow Kinder.

Pasul San Pellegrino este recomandat enthuziastilor de schi, care cauta partii interesante intr-o panorama de neuitat. De asemenea recomandam si iubitorilor de schi fond, in specila centrul de schi fond Alochet cu 18 km de piste, garderoba, dus, waxing-room, inchirieri, etc.

In centrul Falcade cele 70 km de partii sunt dotate 100% cu tunuri de zapada. Marea majoritate a partiilor sunt de nivel mediu. Aici gasim cea mai lunga partie de 12 km, numita  "partia indragostitilor". Un carusel unic, de 1 zi  "Skitour dell'amore", cu partii placute deservite de instalatii rapide si cu restaurentele iubirii.

Tot in Falcade gasim centrul de schi fond cu 8 km de piste, situat chiar din centrul orasului, ofera si piste iluminate.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons