Info statiuni

ski4

Skimania Gothaer
Statiunea Breuil-Cervinia-Zermatt, ghetar - Italia
  Breuil-Cervinia-Zermatt, ghetar
Aceasta statiune are ghetar

Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
5
Teleschi
3
Telescaun
12


Total partii: 200 km

Partii Dificile
50 km
Partii Medii
119 km
Partii Usoare
31 km


Caracteristici statiune:
BaruriDiscotecaHeliskiParapantaPatinoarPiscinaPartie saniePopice gheaţăRestauranteSanie caiSnow tubbing


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1379 km
Altitudine baza: 1524 m
Altitudine varf: 3480 mDescriere statiune
Untitled document
Muntele Matternhorn, un simbol mistic, este asociat cu statiunea Zermatt din Elvetia. Exista insa si o alta parte a acestui munte, partea italiana, denumita de catre italien Cervinia. Este tipul de statiune construita pentru sporturile de iarna, fiind renumita pentru schi si pentru arhitectura urata a orasului.

Datorita conexiunii catre Zermatt si Valtournenche statiunea ofera 322 km partii de schi, iar in Breuil - Cervinia - Valtournenche 200 km de partii.

Partiile catre Zermatt pornesc din Plateau Rosa, cu altitudinea de 3400 m. Cele 10 km de partii de pe ghetarul Ventina sunt deschise si in timpul verii. Partia cea mai interesanta este Ventina cu lungime de 7 km. Pornind de la altitudinea de 3450 m, ajunge la 2050 m in Cervinia, strabatand ghetarul Ventina.
Tot de la Plateau Rosa se ajunge si la Piccolo Cervino/Klein Matternhorn cu 3483 m altitudine.

Partiile din Cervinia sunt mai mult medii si usoare, confortabile cu instalatii rapide. Cea mai lunga partie, de aprox. 20 km porneste de la Plateau Rosa si ajunge la Valtournenche.

Datorita altitudinii ridicate pistele de schi fond din Breuil - Cervinia au zapada naturala pe tot parcursul sezonului. Este usor de gasit, fiind situat la intrarea localitatii. La Valtournenche gasim pista de schi fond Champleve cu lungimea de 3,3 km si la Maen o pista de 6,5 km lungime.

Snowboarderii sunt asteptati de snowparcul “Indian Park” cu 100 m latime, 1 km lungime. Gasim half - pipe, jump, rail si posibilitate de slalom si boarder - cross. Parcul este situat in aria Fornet - Plan Maison.

La Valtournenche exista si un snow fun park cu servicii atat pentru copii cat si pentru adulti. Pentru cei mici aceasta ofera a gama variata de jocuri, tuneluri, teleschi “covor magic”, iar adultii pot incerca snow - tubing.

Gasim trasee de drumetii de iarna si cu rachete de zapada, iar cei care cauta senzatii mai tari pot incerca heliskiing sau parapanta.

Cei care s - au saturat de schi pot incerca sanii trase de caini, snowmobile, snowbiking iar cei care vor sa savureze natura pot porni intr - o tura de calarie in zapada.

Facilitatile apres - ski sunt multiple: patinoar, piscine, sauna si masaj, squash, biliard, restaurante, baruri, discoteci.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons