Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
Statiunea Bardonecchia - Italia
  Bardonecchia
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Teleschi
12
Telescaun
9


Total partii: 110 km

Partii Dificile
6
Partii Medii
33
Partii Usoare
10


Caracteristici statiune:
BaruriFitnessPatinoarPiscinaTeren tenis acoperit


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1465 km
Altitudine baza: 1312 m
Altitudine varf: 2750 mDescriere statiune
Untitled document
Istoria statiunii de schi Bardonecchia, din provincia Piemonte, incepe in 1909 cand a avut loc primul Campionat de schi din Italia. Totusi evenimentul cel mai important din istoria statiunii erau Jocurile Olimpice de iarna din 2006 cand Bardonecchia a gazduit probele de snowboard.

Situata intr-o vale insorita langa la granita cu Franta, este o statiune moderna de schi la altitudinea de 1300 m cu varfuri peste 3500 m altitudine. Fiind un oras traditional si o statiune vibranta, ofera garantie pentru o vacanta ideala.

Statiunea de schi ofera 49 partii, din care 6 negre, 33 rosii si 10 albastre. Cei 110 km de partii sunt deserviti de 21 instalatii pe cablu cu capacitatea de 23850 pers/ora. Zona de schi este impartita in 3 arii, din care 2 sunt intercalate.

Prima zona este alcatuita din Colomion, Les Arnauds si Melezet. Conexiunea este realizata prin multe partii lungi si late, medii si mai usoare si cateva partii negre pentru senzatia de competitie. Partiile pornesc de la Vallon Cros, 2400 m altitudine si ajung in vale la 1300 m. Majoritatea partiilor trec prin padure.

Zona Jafferau, fara conexiune directa cu prima zona, ofera mai mult partii deschise, de deasupra nivelului de padure, la altitudinea maxima de 2700 m. Zona ofera posibilitati "off-piste" chiar si in primavara.

Desi statiunea ofera partii excelente, atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai avansati, prezenta numeroaselor teleschiuri este un dezavantaj foarte mare! Achizitionand o completare skipassului local pot fi accesate regiunile de schi Milky Way cu 400 km partii, 140 partii, 93 instalatii de cablu si un snowboard park.

Statiunea este speciala pentru snowboarderi, fiind locatia probelor de snowboard de la Jocurile Olimpice de iarna din Torino 2006.
Aceasta ofera un Super Pipe cu 130 m lungime, 17,5 m latime si 5 m inaltime cu 17% inclinatie. Partiile fiind mai mai abrupte nu sunt ideale pentru incepatori.

Pistele de schi fond se gasesc in zona Pian del Colle si Valle Stretta, unde gasim un nou centru de schi fond cu inchirieri, baruri si instructori. La Pian del Colle sunt 11,5 km de piste de fiecare nivel iar la Valle Stretta 10 km de piste de nivel mediu.

Apres-ski: patinoar, piscina, fitness center, terenuri de tennis, baschet si voleiComentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons