Info statiuni

ski2

Skimania Gothaer
Statiunea Leysin - Les Mosses - Elvetia
  Leysin - Les Mosses
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  ElvetiaInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
1
Teleschi
17
Telescaun
7


Total partii: 100 km

Partii Dificile
3 km
Partii Medii
42 km
Partii Usoare
55 km


Caracteristici statiune:
BaruriDiscotecaFitnessParapantaPatinoarPiscinaPartie saniePartie sanie nocturnaPopice gheaţăRestauranteSanie caiSnow tubbing


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1476 km
Altitudine baza: 1253 m
Altitudine varf: 2200 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel
-
-

Descriere statiune
Untitled document
Regiunea Leysin este situata la altitudinea de 1250 m, intr - o zona pitoreasca, insorita si usor accesabila, la doar 20 minute de autostrada, la 1½ ora de aeroportul din Geneva, dar legata si de reteaua de cale ferata. Leysin nu este doar o regiune de schi si snowboard, ci si un centru didactic important din tara.

Cei 60 km partii sunt situate intre 1250 - 2331 m, si sunt deservite de 13 instalatii de transport pe cablu.

Snowboarderii sunt asteptati in funpark - ul, dotat cu un super pipe.

Va recomandam partia Mayen/Vers – Vuarin, cu o lungime de 2,5 km, ca dificultate de categoria usoara (albastra), grad de dificultate caracteristic acestei zone.

Regiunea dispune de multe partii usoare, din aceasta cauza recomandam mai mult familiilor, respectiv pentru incepatori, incepatori – avansati.

Pentru cei care ajung in zona recomandam compexul Tobogganing Park, un centru de agrement unic in Elvetia. Acesta este cea mai mare retea de piste de snow tubing, cu un total de 6 piste, cu lungimi intre 100 - 250 m, doua dintre ele dotate cu turnul de start de peste 5 m. In afara de acestea, copii sub 6 ani sunt asteptati cu 4 mini – piste, iar parcul in total are in dotare 230 de snow tube.

La baza complexului ne sta la dispozitie si un bar – restaurant. In apropierea parcului este situata satul "Tipi", alcatuit din corturi indieni, unde avem si posibilitatea de - a innopta.

Les Mosses este situata la altitudinea de 1450 m, la sud - est de lacul Geneva, in inima regiunii Waadt (Vaud), la doar 20 de minute de autostrada.

Regiunea dispune de 40 km partii, deservite de 12 instalatii de transport pe cablu.

Pentru snowboarderi sunt amenajate 2 funpark - uri, iar copii sunt asteptati in gradinita – scoala de schi "Snow garden”, cu personal specializat pentru acesta categorie de varsta.

Posibilitati de agrement si apres ski: 2 piste snowtubing, cu program nocturn intre orele 18:00 - 21:00; excursii cu sanii trase de caini, intre platourile Les Mosses si La Lecherette; piste amenajate de schi fond, in lungime de 42 km, din care 850 m este dotata cu instalatie nocturna; scufundari (!!!) in timpul iernii la altitudinea de 1900 m, sub gheata lacului Lioson, langa Pic Chaussy.

Cea mai mare atractie din zona este concursul international de sanii trase de caini, organizat in fiecare inceput de martie a anului, cu mai mult de 100 de echipe.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons