Info statiuni

ski3

Skimania Gothaer
Statiunea Verbier / Les Quatre Vallees, ghetar - Elvetia
  Verbier / Les Quatre Vallees, ghetar
Aceasta statiune are ghetar

Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
8
Teleschi
4
Telescaun
10


Total partii: 202 km

Partii Dificile
80 km
Partii Medii
31 km
Partii Usoare
65 km


Caracteristici statiune:
BaruriBowlingCasinoDiscotecaFitnessIce climbingPatinoarPiscinaPartie saniePartie sanie nocturnaPopice gheaţăRestauranteSnow tubbingTeren tenis acoperitTure ghetar


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1455 km
Altitudine baza: 1500 m
Altitudine varf: 3330 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Les Rousserolles, Verbier

 Chocolat, La Tzoumaz

 Fennec, Verbier

 Nevada I, La Tzoumaz

 Apartament CH1934.600, Verbier/Le Chable

 Apartament CH1938.190, Champex

 Baudrier, Verbier


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune
-

Descriere statiune
Untitled document
Regiunea de schi si snowboard "4 Vai" este situata in zona francofona a regiunii Wallis si este alcatuita din 5 subregiuni: Verbier, La Tzoumaz, Nendaz, Veysonnaz si Thyon.

Este unul dintre cele mai mari regiuni de schi din lume, insumand 202 km partii, deservite de 22 instalatii de transport pe cablu.

In afara de partiile excelent intretinute, nici freeriderii nu raman fara distractie. In diferite parti al regiunii sunt in total 42 km partii neatinse de ratracuri. Partia care coboara din varful muntelui Mont Fort, din Verbier, cu cei 15 km ai sai este unul dintre cele mai lungi partii din lume.

Verbier a fost construit pe un platou insorit sud - vestic si este alcatuit doar din case traditionale de lemn. Atractia regiunii este ghetarul Mont Fort (3300 m), care va ofera partii excelente de schi si snowboard pe tot parcursul anului. Aici se organizeaza in fiecare an competitia internationala “Xtreme Snowboard Freeride”, la care pot participa cei mai buni snowboarderi din lume. Verbier este totodata si o statiune eleganta, cu numeroase restaurante si baruri excelente si cu o viata de noapte fierbinte. Aici gasim restaurantul Rosalp, care este cotata intre primii 5 cele mai bune restaurante din Elvetia.

La Tzoumaz este situata pe malul stang al raului Rhone, intre Martigny si Sion.
Este o regiune de schi si snowboard ideala pentru familii, caracterizata prin armonie si liniste. Datorita faptului ca partiile sunt situate pe partea nordica a versantului, sezonul de iarna tine pana la sfarsitul lunii aprilie. Partiile sunt deservite de 12 instalatii de transport pe cablu, din care: 2 telecabine, 5 telescune si 5 teleschiuri. Ca posibilitati de agrement va recomandam pista de sanius de 10 km.

Nendaz – pe langa aspectul turistic - este o statiune renumita de preparatori de cascaval. Partiile sunt situate intre 1300 – 3330 m si sunt deservite de 40 instalatii de transport pe cablu: 4 telecabine, 8 telescaune si 28 telesciuri. Si din aceasta regiune poate fi accesata usor ghetarul Mont Fort, cu domeniu schiabil pe tot parcursul anului.

In regiunea "4 Vai", intre Verbier si La Tzoumaz circula skibus gratuit, insa aproape toate parcarile sunt cu plata.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons