Info statiuni

ski6

Skimania Gothaer
Statiunea Warth - Schrocken - Austria
  Warth - Schrocken
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  VorarlbergInstalatii de transport pe cablu:

Teleschi
1
Telescaun
12


Total partii: 68 km

Partii Dificile
13.8 km
Partii Medii
21.3 km
Partii Usoare
33.4 km


Caracteristici statiune:
BaruriRestaurante


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1090 km
Altitudine baza: 1500 m
Altitudine varf: 2050 mDescriere statiune
Untitled document
Din statiunea Warth se deschide o panorama fantastica catre muntii Arlberg si statiunea invecinata Lech. Warth este situata foarte aproape de statiunea Lech, chiar sunt legate cele doua printr-o partie neamenajata; constuctia unei instalatii de transport pe cablu se va realiza in viitorul apropiat.

Regiunea de schi poate fi accesata din trei directii: de pe pasul Hochtannberg cu instalatia Saloberjet, sau din Warth cu instalatiile Jageralp si Steffisalp Express, toate fiind legate intre ele cu skibus gratuit.

Datorita altitudinii mari, pe tot parcursul sezonului se poate ajunge pe schiuri chiar pana la marginea localitatii. Un aspect placut - rar intalnit in regiunile de schi din Austria – sunt foarte putine teleschiuri, si nici acestea nu au rol de legatura in reteaua de partii. Cea mai lunga partie este de 6,5 km, iar sezonul de schi incepe din decembrie si tine pana la mijlocul lunii aprilie.

Regiunea de schi se dezvolta intr-un ritm extrem de rapid, in sezonul 2003/2004 au fost inaugurate 5 telescaune noi, 3 de 6 locuri si 2 de 4 locuri, statiunea devenind cea mai moderna dintre toate din Austria.

Telescaunele sunt dotate cu sistem «bubble», ceea ce este un aspect foarte placut in cazul conditiilor meteorologice nefavorabile. Dupa statiunea Lech, doar in aceasta regiune de schi din Ausria intalnim telescaune incalzite de 6 locuri (Saloberjet si Sonnenjet), dezvoltate de renumita firma producatoare de instalatii de transport pe cablu: Doppelmayr.

Indragostitiilor freeride-ului le recomandam partiile neatinse de ratracuri de langa telescaunele Sonnenjet-Auenfeld si Sonnencruiser, dar merita sa incerce si partia de freeride Stapf, care porneste din Hochalpe si se termina la instalatia Jageralpbahn.

Pentru incepatori recomandam partia de freeride usoara si placuta de langa telescaunul de 2 locuri Falken.

Warth are si o oferta speciala pentru cei care viziteaza prima data statiunea. Duminica se organizeaza un tur al statiunii gratuit, in cadrul careia se viziteaza cele mai placute partii si restaurante din zona, iar ghizii stau la dispozitia turistilor pe tot parcursul sederii. Ca posibilitati de apres ski va recomandam restaurantul S1 de la pasul Hochtannberg, sau in Schrocken in oricare bar Schirm.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons