Info statiuni

ski4

Skimania Gothaer
Statiunea Lienz - Austria
  Lienz
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  TirolInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
1
Teleschi
4
Telescaun
5


Total partii: 37 km

Partii Dificile
5 km
Partii Medii
22 km
Partii Usoare
10 km


Caracteristici statiune:
BaruriParapantaPatinoarPartie saniePartie sanie nocturnaRestauranteSanie cai


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 900 km
Altitudine baza: 686 m
Altitudine varf: 2278 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel
-
-

Descriere statiune
Untitled document
Statiunea Lienz este alcatuita din doua regiuni separate, partiile fiind situate pe dealurile din jurul orasului. Pana cand versanturile insorite din Zettersfeld, cu partii relativ usoare sunt recomandate in special familiilor si incepatorilor, regiunea Hochstein este destinata schiorilor si snowboarderilor avansati, cu marea majoritate a partiilor de culoare neagra.

Un aspect comun care leaga cele doua statiuni este panorama fantastica oferita de Dolomitii din zona Lienz - ului.

Zettersfeld, situata la altitudinea de 1670 - 2278 m, cu marea majoritate a partiilor deasupra vegetatiei, este caracterizata prin partii late, bine intretinute, relativ usoare, ferite de avalanse, totalizand 18 km de posibilitati de alunecare.

Partiile sunt deservite de 1 telecabina, 3 telescaune si 3 teleschiuri. Cu toate ca majoritatea partiilor sunt rosii si albastre, nici schiorii si snowboarderii avansati nu trebuie sa ocoleasca aceasta regiune. Ei sunt asteptati cu zone freeride si cu o partie mogul. Pe partia din padure se poate cobori chiar pana in vale, la marginea orasului.

In regiunea Hochstein partiile (16 km), sunt deservite de 1 telescaun, 1 telecabina si 2 teleschiuri. Sectiunea inferioara a partiilor, unde in unele cazuri chiar este nevoie, partiile sunt dotate cu tunuri de zapada.

Zona schiabila din Hochstein este situata intre 686 si 1988 m, adica marea majoritate a partiilor se afla in padure, ceea ce usureaza situatia schiorilor si snowboarderilor in conditii meteorologice nefavorabile.

Va recomandam partia cu omologare FIS: Hochstein Talabfahrt, cu o diferenta de nivel de 1300 m, pe care se poate cobori pana la stadionul orasului. Tot aici, din doi in doi ani se organizeaza concursul de Cupa Mondiala la feminin.

Posibilitati de cazare exista in toata zona Lienz - ului, dar cel mai avantajos este satul Thurn din Zettersfeld, unde in conditii favorabile de zapada se poate cobori chiar pana la pensiuni.

TopSki Pass Karnten - Osttirol
Cu TopSkipass Karnten-Osttirol Gold puteti schia in 34 de statiuni, atat cat tine iarna, de la Heiligenblut la Sillian; de la Nassfeld la Matrei si lista ar putea continua.
Mai multe informatii despre TopSkipass Karnten-Osttirol Gold...Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons