Info statiuni

ski1

Skimania Gothaer
Statiunea Kreischberg - Murau - Austria
  Kreischberg - Murau
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  StiriaInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
3
Teleschi
6
Telescaun
4


Total partii: 42 km

Partii Dificile
9 km
Partii Medii
16 km
Partii Usoare
17 km


Caracteristici statiune:
BaruriDiscotecaPatinoarPiscinaPartie sanieRestaurante


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 705 km
Altitudine baza: 868 m
Altitudine varf: 2118 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Kreischbergblick, Kreischberg/Region Murtal

 Kreischberg, Kreischberg/Region Murtal

 Apartament AT8861.160, Kreischberg/Region Murtal

 Chalets Kreischberg, Kreischberg/Region Murtal

 Woody Park, Kreischberg/Region Murtal
-

Descriere statiune
Untitled document

In aceasta statiune schiorii si snowboarderii gasesc tot ce trebuie pentru o vacanta de iarna de neuitat: partii late si intretinute, o panorama fantastica si unitati de cazare, care satisfac orice pretentii.

Majoritatea partiilor sunt inconjurate de paduri de pin, doar cateva partii ajung deasupra vegetatiei, in schimb pe vreme senina se deschide o panorama fantastica.

Sezonul de iarna incepe din decembrie si tine pana in aprilie, iar in cazul lipsei ninsorilor, statiunea dispune de un sistem modern de tunuri de zapada.

Pentru incepatori:

Telecabinele de 6 pers. pornesc de la 850 m si transporta schiorii si snowboarderii aproximativ pana la mijlocul retelei de partii. Avantajul foarte mare a regiunii, ca incepatorii si copii nu sunt nevoiti sa schieze la baza partiilor. In zona din mijloc gasim cele mai multe partii pentru ei. La statia superioara a telecabinei exista un baby - lift pentru absolut incepatori.

Cei care au depasit "inceputurile", pot urca in partea superioara a partiilor cu teleschiul "Lumina soarelui". In aceasta parte a regiunii gasim partii late, usoare si medii, cu un grad ridicat de siguranta.

Pentru avansati:

La Kreischberg si cei avansati gasesc partii care sa satisfaca exigentele lor.

Pe Rosenkranz (2118 m) se poate urca cu teleschi sau telescaun. In aceasta zona gasim in majoritate partii rosii si negre, respectiv partii speciale pentru mogul si freeride. Partiile late sunt perfecte pentru inbunatatirea stilului carving, dar partea inferioara a acestei zone, care coboara in vale, este recomandata numai pentru experti. (ceilalti pot cobori cu telecabina pana in vale).

Pentru familii:

Kreischberg este o statiune ideala pentru familii. Marimea statiunii este perfecta pentru a gasi gradul de dificultate preferata. Partea mediana a zonei de schi (langa statia intermediara a telecabinei) este ideala pentru intalniri, in cazul "pierderii" unei membrii a familiei. Pe partiile late, albastre toata familia are posibilitatea de a schia impreuna, iar partia panoramica (albastra), de pe creasta, poate fi locul ideal pentru fotografii.

 

Pentru copii:

Copii sunt asteptati cu multe surprize: "Alice in tara iernii", parcul de dinosauri, trenul "groazei", trambuline, partii cu personajele preferate din povesti, tobogan si tunel de zapada, pista de snowtubing si partii de sanius.

Pentru snowboarderi:

Statiunea Kreischberg este ideala si pentru snowboarderi. Partiile late si inconjurate de padure sunt ideale pentru freeride, dar este pregatita si un funpark cu half pipe si trambuline.
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons