Info statiuni

ski5

Skimania Gothaer
Statiunea Bad Gastein - Bad Hofgastein - Austria
  Bad Gastein - Bad Hofgastein
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  SalzburgInstalatii de transport pe cablu:

Tren de ghetarGondola 2 persoane
1
Telecabina
6
Teleschi
4
Telescaun
9


Total partii: 86 km

Partii Dificile
2.6
Partii Medii
52.8
Partii Usoare
30.6


Caracteristici statiune:
AquaparkBai termaleBaruriBowlingDiscotecaFitnessPatinoarPiscinaPartie saniePartie sanie nocturnaPopice gheaţăRestauranteTeren tenis acoperit


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 820 km
Altitudine baza: 860 m
Altitudine varf: 2300 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Apartament AT5630.1, Bad Hofgastein/Gasteinertal

 Apartament AT5630.250, Bad Hofgastein/Gasteinertal

 Apartament AT5630.280, Bad Hofgastein/Gasteinertal

 Apartament AT5630.400, Bad Hofgastein/Gasteinertal

 Apartament AT5640.191, Bad Gastein/Gasteinertal

 Apartament AT5640.750, Bad Gastein/Gasteinertal

 Reitl III, Bad Gastein/Gasteinertal


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune

Hotel Elisabethpark, Bad Gastein

Kur- und Sporthotel Alpenblick, Bad Gastein

Hotel Sonngastein, Bad Gastein

Hotel Mozart, Bad Gastein

Kurhotel Osterreichischer Hof, Bad Hofgastein

Johannesbad Hotel Palace, Bad Hofgastein

Hotel Norica Therme Superior, Bad Hofgastein


... Vezi toate hotelurile din aceasta statiune

Descriere statiune
Untitled document
In regiunea Gasteinertal gasim mai multe statiuni intercalate prin partii sau instalatii de transport pe cablu. Unul dintre ele este Bad Gastein, cu 80 km de partii bine intretinute, cu toate gradele de dificultate si 14 posibilitati de a ajunge in varful muntelui, (7 teleschiuri, 3 telegondole si 4 telecabine), toate pornind din Bad Gastein (1000 m), pana la Stubnerkogel (2246 m).

Pe langa schi si snowboard exista multe alte posibilitati de agrement, ca: schi fond, ture de schi, catarare pe gheata, patinoar, bowling pe gheata, sanie trasa de cai, indoor golf, squash, tenis, etc.

Statiunea Bad Gastein este legata prin partii cu Bad Hofgastein, unde gasim inca 51 km de partii si 11 instalatii de transport pe cablu (3 telesciuri, 5 lelegondole si 3 telecabine), pana la 2300 m. De aici porneste cea mai lunga partie din regiune, Hohe Scharte, de 8 km.

In apropiere de Gastein, la 10 km avem statiunea Sportgastein, care prezinta o mare siguranta din punct de vedere a zapezii si o panorama fantastica.

Statiunea dispune de 24 km de partii, deservite de un telescaun si doua telecabine, toate intre 1590 - 2686 m. Va recomandam: Apres Ski la Belleveu Alm, pana la 23.30. De la cladire porneste un telescaun cu doua locuri pana la Gastein, sau putem coborii in vale pe partia nocturna.

Bad Hofgastein este cea mai moderna statiune ca infrastructura turistica din valea Gastein. Orasul se afla la cea mai lata si insorita parte a vaii, la altitudinea de 850 m. Este un orasel atragator, cu o atmosfera alpina, in zona pietonala cu numeroase magazine, restaurante si pensiuni. In mijlocul orasului gasim un business center si o baie termala Alpentherme, inconjurat de un parc de 120.000 mp.

Pentru familii recomandam prima statiune din Valea Gastein: Dorfgastein-Grossarl, oferind 80 km de partii deservite de 17 instalatii.
Statiunea ideala pentru familii ofera pentru tatici sportivi partii provocatoare, pentru mamici ambitioase coborari placute, iar pentru cei mici chiar si gradinita de schi.

Snowboarderii sunt asteptati in zona cu half - pipe de 90 m pe Kreuzkogel, nenumarate posibilitati de off - piste, downhill si mogul. Snowparkul este una dintre cele mai bune din zona.

Este un paradis adevarat pentru iubitorii de drumetii de iarna, statiunea oferind trasee de iarna preparate, adecvate si pentru turele cu rachete de zapada.


Bineinteles nu trebuie sa uitam nici de apele termale din valea Gastein, mai ales ca acestea fac parte dintre atractiile principale pe langa partiile de schi.

Sa nu ratati nici Kur- und Vital Zentrum, cea mai moderna baie alpin din Europa, care ofera vizitatorilor o panorama de 360º. Aici gasim mai multe aquaparcuri, saune, centre de relaxare, tobogane, centre multimedia, saloane de frumusete, baruri si multe-multe altele.

Reteaua de partii din valea Gastein apartine de regiunea Ski Amade, acces catre 860 km de partiie, 270 instalatii pe cablu cu 1 singur skipass regional.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons