Info statiuni

ski3

Skimania Gothaer
Statiunea SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental - Austria
  SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  Tirol



Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
16
Teleschi
39
Telescaun
35


Total partii: 288 km

Partii Dificile
35 km
Partii Medii
127 km
Partii Usoare
126 km


Caracteristici statiune:
BaruriDiscotecaFitnessParapantaPatinoarPiscinaPartie saniePartie sanie nocturnaRestauranteSanie caiSnow tubbing


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 877 km
Altitudine baza: 620 m
Altitudine varf: 1829 m



     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

Appartementhaus Carolin, Westendorf

Appartementhaus im Schindlhaus, Soll am Wilden Kaiser

 Apartament AT6364.300, Brixen im Thale/Wilder Kaiser-Brixental

 Apartament AT6330.108, Schwoich/Ferienland Kufstein

 Exenberger, Schwoich/Ferienland Kufstein

Das Resort Brixen, Brixen im Thale

 Auer (ITR112), Itter/Wilder Kaiser-Brixental


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune

Hotel Berghof, Soll am Wilden Kaiser

Hotel Bichlingerhof, Westendorf

Hotel Tyrol, Soll am Wilden Kaiser

Pension Sonnblick, Westendorf

Sporthotel Tirolerhof, Itter

Hotel Restaurant Feldwebel, Soll am Wilden Kaiser

Pension Niedermuhlbichler, Soll am Wilden Kaiser


... Vezi toate hotelurile din aceasta statiune

Descriere statiune
Untitled document

Statiunile Brixen im Thale, Ellmau, Going, Scheffau, Soll, Itter, Kelchsau, Westendorf si Hopfgarten, sunt situate in inima Alpilor din Kiztbuhel.

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este cea mai mare regiune de schi din Austria. In total regiunea dispune de 288 km de partii, din care 229 km pot fi acoperiti oricand este nevoie de zapada artificiala de cele 1700 de tunuri de zapada.

90 de instalatii de transport pe cablu si aproximativ 80 de restaurante prietenoase asteapta schiorii si snowboarderii. De la partiile de incepatori si pentru familii, partii insorite, partii mogul, partii lungi de 7 km, partii pentru sanius, partii nocturne, pana la zone freeride, neintretinute gasim tot ce se poate dori intr - o asemenea regiune de schi.

Pentru snowboarderi sunt pregatite 3 funpark - uri si zone freeride. Va recomandam partiile Sudhang Hohe Salve, respectiv partia de 10 km: Hohe Salve - Hopfgarten.

In acest paradis al schiului nu se cunoaste aspectul de - a sta la "coada"; capacitatea instalatiilor de transport pe cablu este de necrezut: 146656 pers/ora!

Ca posibilitati de apres ski va recomandam: excursii cu avionul, terenuri de golf, piscine, terenuri de tenis, catarare pe gheata, pescuit si multe restaurante si baruri.

SkiWelt-ul era un proiect al comunitatii, fondata de ganditorii vizionali si regionali care a continuat sa actioneze ca un motor al unei intregi regiuni. In consecinta, mai mult de jumatate de miliard de euro au fost investite in mod durabil in regiune inca din 1977 de companiile de telecabine SkiWelt si au fost create nenumarate locuri de munca. In 1977 telecabinele celor sase sate dintre Brixental si Wilder Kaiser au fost legate intre ele pentru a forma zona de schi SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Astazi SkiWelt este una dintre cele mai mari si mai moderne statiuni de schi din lume; este, de asemenea, una dintre cele mai de succes destinatii de schi din lume. Tot in 1977 a fost eliberat primul skipass combinat valabil in intreaga zona de schi. Dupa cateva ierni blande cu zapada putina, primele sisteme de zapada artificiala au fost instalate in anii 1990 si au fost extinse de-a lungul anilor. Intre timp, au fost construite 15 rezervoare de zapada, intotdeauna respectand natura si sistemul ecologic.

SkiWelt acorda atentie speciala mediului in cazul tuturor proiectelor de constructii, precum utilizeaza sporit energia solara: telescaunul "Sonnenlift" din Brixen, de exemplu, este alimentat cu energie solara 100%. Statiunea dispune de un sistem complet de management al partiei, controlat de GPS, care ajuta la pregatirea si intretinerea partiilor din punct de vedere a zapezii optime de catre masinile de zapada. Toate partiile au fost masurate vara si pot fi ingrijite cu precizie: nicaieri zapada nu este prea multa sau prea putina. Rezultatul acestui sistem de management al zapezii este o economie enorma a zapezii si a energiei produse.




Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons