Info statiuni

ski4

Skimania Gothaer
Statiunea Bohinj - Austria
  Bohinj
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
1
Teleschi
10
Telescaun
6


Total partii: 50 km

Partii Dificile
10 km
Partii Medii
25 km
Partii Usoare
15 km


Caracteristici statiune:
BaruriDiscotecaFitnessPatinoarPartie sanieRestaurante


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 780 km
Altitudine baza: 540 m
Altitudine varf: 1800 mDescriere statiune
Untitled document
Lacul Bohinj este situata in inima Alpilor Iulia, intr-o vale ingusta, sapata de ghetar.

In jurul lacului sunt situate localitatile Stara Fuzina, Ribcev Laz, Ukanc, Laski Rovt, Polje, Savica, Bohinjska Bistrica, impreuna cu muntii care inconjoara lacul formeaza regiunea de schi si snowboard Bohinj.

Bohinj – Vogel este cea mai poulara zona din regiune, situata intre altitudinile 569 – 1800.

Sezonul de iarna incepe in luna decembrie si tine pana in luna mai, in unele cazuri chiar mai mult. Chiar si partiile din sectiunea inferioara a zonei sunt sigure din punct de vedere a zapezii, fiind situate pe partea nordica a versantului.

Partiile pot fi accesate cu o telecabina, iar la statia superioara a acesteia mai gasim 4 telescaune si 4 teleschiuri, deservind in total 18 km partii in toate gradele de dificultate. In afara de acestea avem la dispozitie mai multe posibilitati de freeride in zona partiilor amenajate.

Bohinj – Kobla este singura statiune din Slovenia care poate fi accesata cu trenul. Datorita faptului ca statiunea, respectiv partiile se afla la o altitudine mai mica ca statiunea invecinata Vogel, instalatiile de transport pe cablu pornesc chiar din localitate (Bohinjska Bistrica).

In ultimii ani majoritatea partiilor au fost dotate cu instalatie nocturna si tunuri de zapada, deci si in cazul unor precipitatii mai reduse, partiile sunt practicabile. Partiile din Kobla recomandam in special schiorilor si snowboarderilor carora le plac partiile lungi si rapide. Cei 23 km partii (din care 1 km negru, 10 km rosu si 12 km albastru), situate intre 540–1480 m, sunt deservite de 3 telescaune si trei teleschiuri.

Bohinj - Soriska Planina este o statiune mica, dar forte prietenoasa in apropiere de Bohinj, punctul cel mai inalt fiind la 1540 m.

Statiunea o recomandam in special pentru familii si pentru cei care doar acum efectueaza primele alunecari, partiile find medii si usoare, cu un total de 6 km, deservite de trei teleschiuri.

Pentru incepatori recomandam partiile albastre de langa teleschiul Slatnik, iar pentru avansati, sectiunea superioara a partiilor ofera o alternativa excelenta de freeride.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons