Info statiuni

ski2

Skimania Gothaer
Statiunea Bad Kleinkirchheim - Austria
  Bad Kleinkirchheim
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  CarintiaInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
4
Teleschi
15
Telescaun
7


Total partii: 103 km

Partii Dificile
8 km
Partii Medii
77 km
Partii Usoare
18 km


Caracteristici statiune:
AquaparkBai termaleBaruriDiscotecaFitnessPatinoarPiscinaPartie saniePartie sanie nocturnaRestauranteSnow tubbing


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 763 km
Altitudine baza: 1100 m
Altitudine varf: 2055 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Apartament AT9546.100, Bad Kleinkirchheim

 Apartament AT9546.150, Bad Kleinkirchheim

 Apartament AT9546.200, Bad Kleinkirchheim

 Apartament AT9546.280, Bad Kleinkirchheim

 Edelweiss, Bad Kleinkirchheim

 Haus Kofler, Bad Kleinkirchheim

 Weissmann, Bad Kleinkirchheim


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune

Hotel Kolmhof, Bad Kleinkirchheim

Hotel Trattlerhof, Bad Kleinkirchheim

Ortners Eschenhof, Bad Kleinkirchheim

Hotel Kirchenwirt, Bad Kleinkirchheim

Descriere statiune
Untitled document
Statiunea Bad Kleinkirchheim se afla la o altitudine de 1000 m, in inima Alpii austrieci.

Datorita partiilor de schi excelente, al bailor termale si aquaparcurilor, aceasta a devenit una din cele mai recunoscute statiuni din aceasta regiune. In total dispune de 103 km de partii de schi, fiind caracterizata prin partii lungi si instalatii de transport pe cablu moderne.

Pentru asigurarea calitatii zapezii, statiunea dispune de 800 de tunuri de zapada, cu o acoperire de 97% din totalitatea partiilor. Instalatiile transpoarta schiorii si snowboarderii intre 1350 - 2000 m. Aici gasim cele mai lungi partii din Carintia, intre ele enumerandu - se cateva partii competitionale, omologate FIS. Statiunea mai dispune si de numeroase partii nocturne, 150 instructori de schi, iar pentru snowboarderi un funpark.

O alta caracteristica interesanta este numarul orelor insorite/an: peste 2000. Datorita acestui fapt, si al celor 103 km partii, respectiv 26 instalatii pe o arie extinsa, pe tot parcursul zilei se poate "urmari" soarele.

Dupa o zi plina de schi sau snowboard, turisti se pot relaxa in aquapark - ul din Bad Klienkirchheim, in baile termale St. Kathrein si Roemerbad. Thermal Roemerbad cu o investitie de 16 mil. Euro a devenit o oaza wellness de 4000 mp.

In fiecare an schiorii sunt asteptati cu oferte all - inclusive, iar la sfarsit de sezon baile termale, terenurile de tenis si abonamentul de schi sunt GRATUITE.

Tot asa skibus - ul si transferurile la bai in statiune sunt gratuite. Pentru schi fond sunt amenajate 8 km piste conectate cu cele 42 km din Gnesau, Ebene Reichenau si 5 km de piste de schi fond la altitudinea de 1870 m. O alta experienta speciala reprezinta pista de schi fond de 3 km lungime din St. Oswald.

Insa cea mai mare dezvoltare este legata de reteaua de instalatii de transport pe cablu. Teleschiurile Scharte I si II au fost schimbate pe telescaune moderne, in asa fel schiorii si snowboarderii pot ajunge mai repede si mai comod pe Wiesernock si Spitzegg. Totodata intreaga regiune de 100 km, s - a dezvoltat cu inca 2 km de partii in zona Brunnachabfahrt si Spitzegabfahrt.

In 2003 decembrie legenda vie al coborarilor, Franz Klammer, si - a sarbatorit in Bad Kleinkirchheim a 50 - a zi de nastere. Cu aceasta ocazie a primit cel mai frumos cadou de la orasul natal: noua partie de coborare Franz Klammer.

Noua partie a fost conceputa in asa fel incat sa poate fi organizate toate categoriile de concurs de cupa mondiala. Cu o cadere de 70%, cu diferite posibilitati de linii de coborire, cu o lungime de 3150 m si o diferenta de nivel de 842 m, a devenit una dintre cele mai renumite si exigente piste de coborare din Europa. Partia de coborare Franz Klammer porneste de pe varful Strohsack, prin pasul Stich si ajunge la baza orasului chiar langa baile termale.

TopSki Pass Karnten - Osttirol
Cu TopSkipass Karnten-Osttirol Gold puteti schia in 34 de statiuni, atat cat tine iarna, de la Heiligenblut la Sillian; de la Nassfeld la Matrei si lista ar putea continua.
Mai multe informatii despre TopSkipass Karnten-Osttirol Gold...Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons