teamplus wrote: |
Mesaj pt Skivector: te mai intereseaza St Anton? |
SKIVECTOR wrote: | ||
OK! HAI CA PANA LA SFARSITUL LUNII TREBUIE SA-MI GASESC DE REVELION! MERCI! |
Vali__ wrote: |
sunt interesat si eu sa intru in gasca, nu conteaza perioada... Vali |
Vali__ wrote: |
ce inseamna locuri disponibile???? Nu cred ca se poate pune spune despre "locuri disponibile" |
rogue wrote: |
Nu e batuta in cuie perioada, dar dat fiind ca banii sunt putini anul asta, cel mai rentabil e sa mergi pana in 24 decembrie sau dupa mijlocul lui februarie, cand preturile sunt mici. Dar pana anul viitor in febr nerabdarea e prea mare, cel mai indicat ar fi inceputul lui decembrie. Motive: - preturi mici la cazare, skipas - locuri de cazare mai usor de gasit - partiile nu sunt aglomerate => nu stai la cozi la telescaune si nu faci jaloane printre skiorii de pe partie - inainte de sarbatori lumea sta relativ mai bine cu banii decat dupa => ai mai multe sanse sa iti permiti excursia Ca si statiuni eu am o oarecare reticienta fata de Kaprun...Mai degraba Molltal (ghetar), te poti caza in Obervalah la apartamente (http://www.skimania.ro/cazare-Apartamente-in-Obervellach-146.html) cu 95-110 EURO tot sejurul, ai skibus direct de acolo...partiile sunt foarte ok intretinute si dotate cu instalatii etc... |
hategan2005 wrote: | ||
M-as baga si eu la ofeta asta. ROGUE mai esti interesat ?? ai gasit ceva concret ?? |
teamplus wrote: |
salut Ynamira, din pacate s-a ocupat. Tot un forumist s-a bagat si mergem impreuna. 80 euro era tot apt pt 3 pers sau 100 pt 4 pers. |
Data este GMT