Data înscrierii: Marti, 23 Septembrie 2008 14:58 Mesaje: 152
Trimis: Wed Oct 19, 2011 5:22 am Titlul subiectului: Apartament 4 pers, perioada 2-12 ian 2012
Am facut o rezervare mai mare si in urma unor renuntari a devenit disponibil un apartament de 4 pers la o pensiune situata in San Cassiano.
Se afla in apropierea instalatiilor de acces in zona de schi Alta Badia, Sella Ronda - in total 1300 km de partii pentru toate gusturile si aptitudinile.
Pretul este de 860 euro/ 10 nopti.
Pentru detalii puteti sa ma contactat la emil.cseh @ gmail.com
Data înscrierii: Miercuri, 29 Septembrie 2010 6:54 Mesaje: 24
Trimis: Wed Oct 26, 2011 11:23 am Titlul subiectului: Re: Apartament 4 pers, perioada 2-12 ian 2012
Am preluat apartamentul de la domnul Cseh si invit skimaniaci pt a completa echipajul. La nevoie pot asigura transport cu un jeep Hyundai cu portbagaj suplimentar. Detalii direct la genu.vexler @ yahoo.com
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum Nu puteţi ataşa fişiere în acest forum Nu puteţi descărca fişiere în acest forum