Info statiuni

ski4

Skimania Gothaer
Stiri scurte inzapezite...2.
La inceputul lunii decembrie s-a inaugurat cea mai noua statiune de schi din Corea, "Land High 1", din regiunea  Gangwon. Statiunea dispune de 18 partii de schi si snowboard, dintre care  aproximativ 50% sunt partii dificile, negre! Cele 5 instalatii de transport pe cablu poarta numele zeilor greci (Zeus, Apolo, etc.), iar statiunea poate fi accesata direct din capitala pe o cale ferata special construita in acest scop.


Mariah Carey a petrecut  Craciunul in Aspen

Mariah Carey, ex-vedeta pop americanca, inca din 1997 petrece fiecare sarbatoare de Craciun in locul de adunare a vedetelor americane, Aspen (Colorado). Mariah a marturisit revistei "Sun", ca nu exista distractie mai placuta de 25 dec. decat o baie fierbinte in bikini cu figurine de Mos Craciun, dupa care o rostogolire in zapada. De alfel, acesta este programul Ei obisnuit de cativa ani buni... Totusi, exista martori care sustin ca au vazut-o si pe schiuri pe Mariah, pe partiile din Aspen.

Cu care dintre vedete ar schia englezii?

Schiorii englezi au fost intrebati cu care dintre vedetele lumii ar schia impreuna cu placere. 39% dintre cei intrebati ar schia cu cea mai mare placere cu un membru al familiei regale, dupa ei urmand pe lista preferatilor Brad Pitt si Angelina Jolie, doar la capatul listei fiind situati sotii  Beckham.

Fraza saptamanii:

"Acesta nu este doar un loc de munca! Daca cineva sta pe ganduri sa lucreze aici, sau la Target*, atunci mai bine sa se angajeze la Target". - spunea la ultimul targ de forta de munca Jim Laing, directorul de resurse umane din mega-statiunea de schi Aspen, (Co.).
... *Target, care este cel mai mare lant de hipermarket de pe mapamond.

Din 1930 nu a fost atat de putina zapada in Norvegia

De mult nu s-a mai intamplat sa fie atat de putina zapada in Norvegia. Acest aspect il enerveaza si pe norvegieni, care de altfel "urasc" zapada, totusi considera un decor obligatoriu pentru feeling-ul de Craciun. Meteorologii, dupa multe cautari au gasit hartiile si statisticile care atesta ca din 1930 nu a fost atat de putina zapada ca si anul acesta.

Noua moda: la schi cu iPod in caciula

Compania "iSoundCap" a lansat pe piata o nou tip de caciula pentru cei care nu vor sa se lipseasca de muzica preferata oferita de iPod, nici in timpul alunecarii. Caciula, care izoleaza perfect, are un design haios in numeroase culori, dispune de un buzunar impermeabil, unde poate fi ascuns iPod-ul. Pe deasupra, butonul de volum al iPod-ului a fost conceput cu accesare usoara si din exterior, fiind suficienta doar o intindere de mana pentru "extra decibeli".

Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: Stiri scurte inzapezite...2." | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons