Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
Scoli si gradinte de schi in Dolomiti Superski (Italia)
Copii adora sa se joace in zapada, mai ales in zapada acestor parcuri. Din acest motiv, cele mai renumite scoli de schi din Dolomiti Superski din Italia dispun de parcuri de iarna proprii, care au rolul de a recruta copii in scoala de schi. Pe langa acestea, mai puteti gasi parcuri mult mai mari si mai bine organizate, ca de exemplu cele din Val di Fassa, unde gasim cele mai renumite scoli de schi din toata regiunea Dolomiti Superski. In continuare va prezentam cateva din aceste scoli si gradinite.


Alba di Canazei – Ciampac
Parcul de schi si gradinita de copii “TANANAI” este situata in statiunea Ciampac. Aici, copii sunt asteptati pentru o jumatate de zi sau chiar pentru o saptamana intreaga, cu multe distractii, scoala de schi si masa de pranz. Copii de la varsta de 3 ani pot participa la cursuri de schi, iar cei mici, de 1 an sunt asteptati in gradinita. Taxa de admitere este de 3 Euro pentru o ora, fara supraveghere, 5 Euro pentru o jumatate de zi, respectiv 8 Euro pentru ziua intreaga. Cu supraveghere, taxa este de 8 Euro pentru o ora, 20 Euro pentru o jumatate de zi si 40 Euro pentru intreaga zi, masa de pranz fiind inclusa in acest pret.

Canazei
“Kinderland”-ul din scoala de schi din Marmolada-Canazei este gazduit de o facilitate moderna. In acest sens, copii pot sa ramana o jumatate de zi sau mai mult, chiar o saptamana, avand parte in acest timp de distractii, scoala de schi si masa de pranz. Taxa de admitere pentru o jumatate de zi cu supraveghere este de 25 Euro, respectiv 42 Euro pentru o zi intreaga cu masa de pranz inclusa in pret. 6 zile cu supraveghere si masa de pranz costa 150 Euro in extrasezon, respectiv 180 Euro in varf de sezon. 6 zile in “Kinderland” + cursuri de schi si masa de pranz in extrasezon costa 215 Euro, respectiv 220 Euro in varf de sezon.

Pera di Fassa
Parcul de copii “PARK BIMBO NEVE”, apartinanad scolii de schi Vajolet Pozza di Fassa, este situat in partea de sat din Fraine. Copii de la varsta de 3 ani sunt asteptati pentru o ora sau pentru 5 jumatati de zile. Aceasta oferta include distractia, cursurile de schi si inchirierea de schi. Taxa de admitere pentru o jumatate de zi este 5 Euro, serviciul de supraveghere pentru o ora 5 Euro, iar cinci jumatati de zile cu supraveghere, curs de schi si inchiriere de echipament este 118 Euro.

Vigo di Fassa
Parcul de copii “KINDERPARK CIAMPEDIE” apartine de scoala de schi din Vigo di Fassa/Passo Costalunga, avand un teren de joaca pentru copii pe Ciampedie. Aici copii de la 2, 3, 4 ani sunt asteptati pentru o ora sau pentru 5 jumatati de zile. Aceasta oferta include distractia, cursurile de schi si masa de pranz. Taxa de admitere, pentru o jumatate de zi, fara supraveghere este de 5 Euro, respectiv 6,50 Euro pentru intreaga zi. Pentru o ora, cu supraveghere taxa este de 9 Euro, pentru o jumatate de zi 20 Euro, respectiv 35 Euro pentru o zi cu masa de pranz. 5 zile cu supraveghere, masa de pranz si curs de schi costa 185 Euro in extrasezon, iar in varf de sezon 190 Euro.

Moena
Parcul de distractii “BABYLANDIA” apartine scolii de schi Dolomiti/Moena din zona Lusia. Copii sunt asteptati de la varsta de 3 ani, pentru o ora sau chiar pana la 5 jumatati de zile. Oferta include distractia, cursurile de schi si masa de pranz. Fara supraveghere, admiterea este 5 Euro. Cu supraveghere, pentru o jumatate de zi taxa este 24 Euro, respectiv 45 Euro pentru intreaga zi. In extrasezon, 5 zile cu supraveghere, masa de pranz si curs de schi pretul este de 240 euro, iar in varf de sezon 250 Euro.

San Pellegrino Pass
“SNOWKINDER” este numele parcului de distractii din Passo San Pellegrino – Cima Uomo. Pentru copii insotiti de un adult, admiterea este 6 Euro, taxa pe fiecare persoana in plus fiind 1 Euro. Serviciul de supraveghere este 8 Euro pentru o ora.


Topicuri asociate

Evenimente

"Evenimente: Scoli si gradinte de schi in Dolomiti Superski (Italia)" | 1 comentariu
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


Re: Scoli si gradinte de schi in Dolomiti Superski (Italia) (Punctaj: 1 )
de felicia la Joi, 28 Ianuarie 2010 5:54
(Informatii despre user | Trimiteti un mesaj)
Foarte faina oferta! 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons