Info statiuni

ski5

Skimania Gothaer
Noutati in Ski amadé pentru sezonul de schi 2018/19 (Austria)
Untitled document

Experimenteaza varietatea unica Ski amadé, cel mai incantator domeniu schiabil al Austriei. Noi instalatii de transport pe cablu, noi oferte: sezonul de schi 2018/19 promite noutati spectaculoase.Untitled documentCinci regiuni, 760 de kilometri de partii, 270 de instalatii de transport pe cablu, 260 de cabane de schi si restaurante pe munte. Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkonig si Großarltal tin de cel mai incantator domeniu schiabil al Austriei, Ski amadé. Dupa o iarna record urmeaza investitii record de peste 108 milioane de euro: trei noi proiecte de transport pe cablu, o noua aplicatie mobila, noile pachete  „Ski amadé – made my day“, trasee culinare de schi si multe evenimente atragatoare.

Investitii record: noi instalalatii de transport pe cablu in Gastein, Maria Alm si Snow Space Salzburg 

„Fiind cea mai mare asociatie de schi a Austriei, in trecut am avut de castigat cel mai mult de pe urma investitiilor in siguranta zapezii si din inovatiile in sectorul tehnologic si de divertisment. Suntem de mult una dintre cele mai moderne destinatii de schi si ne dezvoltam in continuare in acest sens”, spune Christoph Eisinger, director general al Ski amadé. Pentru a ne mentine standardele, se continua investitiile si in sezonul 2018/19. In total au fost planificate pentru toate regiunile Ski amadé investitii de  108 milioane de euro. Intre acestea se gasesc proiecte ca instalatia de transport pe cablu de la Gastein: Proiectul Schlossalm prevede construirea unei telegondole pe monocablu (cu cabine pentru doua persoane) pe doua portiuni de pe Schlossalm.
In cadrul proiectului Natrun-Aberg din regiunea Hochkonig vor fi construite doua astfel de instalatii, Natrun si Sonnbergbahn, care vor transporta schiorii in Maria Alm. In Snow Space Salzburg va fi renovat telescaunul Sonntagskogel 2. In plus, se fac investitii in achizitionarea de utilaje pentru partii si imbunatatirea sigurantei pe zapada, precum si imbunatatirea serviciilor si calitatii.

Peste 90% dintre partii au instalatii de zapada artificiala
si garanteaza o experienta placuta de schi pe tot parcursul sezonului 


Asociatia de schi Ski amadé se intinde in total pe 760 kilometri de partii, dintre care, in prezent, peste 90% beneficiaza de instalatii de zapada artificiala. In ultimele cinci sezoane de schi, Ski amadé a investit peste 129 de milioane de euro doar in  dezvoltarea tehnica a acestor instalatii. O investitie care este profitabila, in pofida faptului ca este foarte mare. Pentru 2018/19 se vor mai investi peste 21 milioane euro.

O noua aplicatie mobila: Ski amadé Guide

Sezonul 2018/19 promite o experienta imbunatatita la schi prin noua aplicatie „Ski amadé Guide“. Aceasta a fost creata de firma 3D Reality Maps si pe langa nenumaratele informatii regionale si un serviciu de tracking foarte exact, ofera o functie de navigare si mai ales un sistem de harti fotorealiste. Astfel, cu ajutorul ei poti experimenta Ski amadé digital aproape ca in realitate.

RIDE Ski amadé: snowparkuri, funslopes, funcross – divertisment pentru copii si adolescenti in afara partiilor

Powder, sarituri, kickere - „RIDE Ski amadé“ vine cu tot ce au nevoie boarderii si iubitorii de freeride pentru a se simti minunat pe partie. In aceasta categorie intra toate zonele de agrement de la Ski amadé, precum cele noua snowparkuri, 14 partii funslope si funcross, dar si nenumaratele partii de freeride certificate. Si pentru ca „RIDE Ski amadé“ nu ar fi la fel de interesant fara evenimente si petreceri cool, o serie de astfel de activitati se adauga ofertei acestui program. Foarte populara este caravana Cash4Tricks, un eveniment pop-up, care isi continua in acest sezon succesul si in cadrul careia poti castiga bani cu trucuri si sarituri reusite. Pentru unii dintre tinerii boarderi aceasta poate fi chiar rampa de lansare in cariera.

Noile pachete „Ski amadé – made my day“, trasee culinare de schi si evenimente extraordinare


Pachetele de o zi „Ski  amadé – made my day“ create anul trecut ofera si in sezonul acesta momente wow. In plus se adauga cinci noi pachete de zi speciale pentru Ladies Week. Punctele de atractie pentru toti gurmanzii din Ski amadé sunt noile trasee culinare de schi pe munte si din vale. Schiorii pot ajunge astfel la cele mai bune oferte culinare de pe partii si din regiune, cu ponturi de la cunoscatori. Traseele sunt descrise in aplicatia Ski amadé si pot fi parcurse cu usurinta in mod individual. In sezonul 2018/19 au loc din nou multe evenimente in Ski amadé: de la concerte si petreceri de deschidere pana la concursuri de schi ale Federatiei Internationale de Schi si saptamana degustarii de vin in piata regionala aflata la cea mai mare altitudine din Alpi. In plus, skipassul Ski amadé este valabil in toate regiunile pe toate partiile asociatiei de schi. Un skipass pentru 6 zile costa in timpul sezonului de varf 266 euro (adolescenti 199,50 Euro, copii 133 Euro).

Informatii pentru turistii Ski amadé:
Ski amadé Serviceline: +43/6452/4033360, E-mail: urlaub@skiamade.com, www.skiamade.com


Topicuri asociate

Stiri

"Articole: Noutati in Ski amadé pentru sezonul de schi 2018/19 (Austria)" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons