Info statiuni

ski5

Skimania Gothaer
Noutati in Ischgl 2019/20
Untitled document

Pe 30 noiembrie 2019, trupa Seeed din Berlin va deschide sezonul de schi la legendarul Concertul de Deschidere ”Top of the Mountain” din Ischgl. Statiunea de schi va fi deschisa din 28 noiembrie. Noutati in iarna 2019/20: Velilleck F1 - cel mai rapid telescaun din statiunea de schi si Visnitz N2 - primul telescaun cu 8 locuri D-line din Elvetia.Untitled document

De asemenea, doua noi atractii suplimentare vor aparea in statiunea de schi din Ischgl din sezonul de iarna din 2019/20: noul lift cu 6 locuri, Velilleck F1 va transporta iubitorii sporturilor de iarna pana la Pardatschgrat pe cel mai rapid telescaun in statiunea de schi, in aproximativ 6 minute si la o viteza de 6 m pe secunda. Punct culminant: spatele scaunelor este unic si prezinta imagini ale plantelor din regiunea montana inconjuratoare. De asemenea: telescaunul cu 8 locuri "visnitz N2" este primul telescaun cu 8 locuri D-line in Elvetia si va transporta iubitorii sporturilor de iarna de la Alp Trida la Visnitzkopf la o altitudine de 2.633 m in doar 4,5 minute. Spatele scaunelor sunt decorate cu imagini din istoria Samnaun. Arena Silvretta ofera iubitorilor de sporturi de iarna 45 de lifturi si 239 km de partii incepand cu 28 noiembrie 2019 pana la sfarsitul sezonului.

Concerte in Ischgl
Concertele de iarna in Ischgl au foarte multe de oferit si se incheie cu o aniversare foarte speciala: in acest an, sezonul de iarna va incepe la data de 30 noiembrie 2019 prezentand o performanta a trupei Berlinze Seeed la legendarul Concertul de Deschidere „Top of the Mountain". De la ora 18:00, cei 10 baieti vor crea o atmosfera fantastica pe scena in aer liber din parcarea Silvretta cu hit-uri, cum ar fi  „Ding”, „Augenbling”, ”Dickes B” si „Dancehall Caballeros”. La Concertul de Paste „Top of the Mountain ", pe 12 aprilie 2020, Sido va debuta in inima statiunii de schi de pe scena celebra Idalp la o altitudine de 2.320 m de la ora 13:00. Concertul de incheiere pentru aniversarea de 25 de ani de „Top of the Mountain" pe 2 mai 2020 urmeaza sa fie anuntat.

Velilleck F1: cel mai rapid telescaun din Silvretta Arena
In acest sezon reconstructia telescaunului Velilleckbahn ar trebui sa ofere iubitorilor sporturilor de iarna o calatorie record usoara si confortabila pana la Pardatschgrat. Cel mai rapid telescaun al regiunii, avand viteza de 6 m pe secunda, inlocuieste vechiul telescaun cu 2 locuri, care a fost demolat in cele din urma dupa ce a transportat aproximativ 14 milioane de persoane pe o perioada de 41 ani. Noul Velilleck F1, o noua generatie de telescaun cu 6 locuri de la Doppelmayr, extinde traseul liftului vechi cu 1.353 m. Noua capacitate de transport este de: 2.400 de persoane pe ora. Telescaunul cu un nivel foarte scazut de zgomot si de vibratii a fost complet reproiectat de la bariera de acces la scaune confortabile tapitate. Scaunele individuale sunt proiectate ergonomic, incalzite si late, avand 52 de cm. Acestea includ si o bara optimizata pentru securitate. Punct cuminant: spatele celor 79 de scaune sunt unice si prezinta imagini de plante din regiunea montana inconjuratoare.

Visnitz N2: primul telescaun cu 8 locuri D-line din Elvetia
Noul telescaun cu 8 locuri care poate fi incalzit, "Visnitz N2" este primul telescaun D-line cu 8 locuri din Elvetia. Dupa 25 de ani, noua generatie de telescaun de la Doppelmayr inlocuieste telescaunul detasabil de patru locuri Visnitz, care a transportat aproximativ 24 de milioane de persoane. Iubitorii sporturilor de iarna au acum un mijloc de transport usor de la Alp Trida la Visnitzkopf la 2.633 m folosind noul lift, care calatoreste peste 13 suporturi si 372 m de altitudine in aproximativ 4,5 minute. Cele 67 scaune individuale ale acestui telescaun au un nivel de zgomot foarte redus si vibratii scazute, sunt proiectate ergonomic, incalzite si au o latime de 52 cm. Acestea includ o bara optimizata pentru securitate. Spatele scaunelor noi prezinta imagini ale istoriei Samnaun.

Oferte de schi in Ischgl

Oferte de schi in Austria


Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: Noutati in Ischgl 2019/20" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons