Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
KitzSkiWelt Tour: cel mai lung circuit de schi din lume
Untitled document

Sistemele de partii tip carusel concepute pentru schi sunt din ce in ce mai populare, cum ar fi standardul etern Sella Ronda din Dolomiti Superski. Recent, o serie de statiuni de schi ofera posibilitatea in care se poate schia in ture mici sau mari, fara a fi nevoie sa schiem de doua ori pe aceeasi partie.Untitled documentDoua statiuni de schi din Tirol au intrat acum in aceasta „competitie” si imediat s-au jucat asul din maneca. Potrivit acestora, a fost creat cel mai lung circuit de schi din lume, care poate avea o lungime de pana la 88 de km. Vestea buna pentru un numar semnificativ de schiori este ca puteti alege si variante de cercuri mai mici...  

Kitzbuhel (Kitzski)
si SkiWelt Wilder Kaiser Brixental sunt in sine statiuni de schi care indeplinesc toate cerintele vizitatorilor. Iar din combinatia celor doua a nascut KitzSkiWelt Tour, care este insusi circuitul de schi.

Din 14 puncte se poate conecta in circuitul de schi, atingand bineinteles cele mai multe partii din ambele statiuni, inclusiv inceputul partiei din Kitzbuhel, unde se desfasoara celebra competitie de schi. Aici un punct foto ii asteapta pe schiori.

Nu este nevoie sa dam o descriere mai detailata a traseului dintre cele aproximativ 70 de varfuri de peste 3000 de metri, este cu adevarat mai bine sa experimentati! (https://kitzskiwelttour.skiwelt.at/)
Acest link va duce la pagina Skiwelt. Pornind din partea Kitzbuhel, este mai bine sa planificati de aici: https://www.kitzski.at/de/kitzskiwelt-tour.html

Veti putea seta punctul de inceput al circuitului si punctul final de la care va veti intoarce. Daca ne-am imprietenit cu site-ul dupa un scurt studiu, putem vedea ca obtinem o descriere detaliata a traseului selectat. Cati kilometri este, numarul de partii rosii / albastre / negre. Exact defalcat, enumerand in ordine ce partie si ce lift urmeaza una dupa alta. Pentru lifturi si partii cu informatii actualizate privind functionarea. Puteti salva lista intr-un fisier pdf si puteti solicita o harta a traseului care va arata „interactiv” unde sa mergeti. Puteti verifica oricand harta din telecabina cu telefonul mobil.Cel mai lung circuit are asadar 88 de km lungime, cu o diferenta de nivel de 17.232 de metri, din fericire, lifturile ne ajuta in acesta din urma. Un total de 57 de partii (30 albastre, 26 rosii si 1 neagra) trebuie patrunsa pentru aceasta.   

Este important sa-ti planifici circuitul in functie de abilitatile tale. 85 de kilometri necesita o alunecare destul de combinata, care incepe devreme si nu se potriveste cu mult timp petrecut la hutte-uri. Recomandat asadar doar pentru profesionisti! Cu ajutorul planurilor efectuate pe site, mentionat mai sus, este posibil sa planificati sectiuni mai scurte, mai convenabile, de pana la 20 - 30 de kilometri.

Cele doua statiuni de schi au emis un skipass comun de zi pentru schi, care costa 62 de euro in acest moment. Desigur, skipass-urile sezoniere valabile in zona (cum ar fi SuperSkiCard sau Snow Card Tirol) nu trebuie sa plateasca suplimentar.


Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: KitzSkiWelt Tour: cel mai lung circuit de schi din lume" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons