Info statiuni

ski6

Skimania Gothaer
ICEMAN Z - Lanturi antiderapante fara lant
Untitled document

Cine nu isi doreste niste lanturi antiderapante extra usoare, al caror montare sa necesite un efort minim, fara murdareala aferenta de pe haine? Astfel de lanturi sunt cele din gama de lanturi antiderapante ICEMAN Z,  al carui model nou, produs si dezvoltat de firma americana SCC-Security Chain Company, a fost creat folosind o tehnologie unica, care nu contine elemente de fier forjat traditional. Inelele sunt confectionate dintr-un aliaj special de otel si mangan, fixate bine pe anvelopa, asigurand conditii de siguranta in timpul circulatiei in conditii meteorologice nefavorabile, cum ar fi zapada mare, lapovita, gheata etc.Untitled document

Produsul este ideal pentru masinile care nu dispun de un spatiu generos intre anvelopa si aripa. Gama produselor SCC - ICEMAN Z au fost dezvoltate pentru a garanta o montare simpla si rapida; masina nu trebuie miscata, iar lanturile nu vor necesita strangeri ulterioare. Insa ceea ce este cu adevarat inedit este faptul ca produsul poate fi folosit si pe carosabilul uscat, fiind scutiti de montarea si demontarea repetata a lantului antiderapant. In plus, aceste lanturi cantaresc aproape jumatate din greutatea lanturilor antiderapante obisnuite!

Un alt avantaj al gamei de lanturi antiderpante Iceman Z este zgomotul minim produs de acestea in timpul conducerii; datorita rolelor de metal, a dispozitivului de fixare, respectiv a brazdelor in forma de Z, ele pot fi folosite cu siguranta si la o viteza mai mare, decat in cazul lanturilor antiderapante obisnuite. Multumita brazdelor in forma de Z, anvelopa si bowden-ul de otel/bowdenul-cablu au un contact permanent cu suprafata drumului, fapt care garanteaza o aderenta mai buna in orice conditii meteo. Acest lucru este foarte important in cazul autovehiculelor care dispun de sistem ABS.

Orice lant antiderapant se uzeaza in timp (mai ales, daca nu sunt utilizate in conditii de gheata sau zapada), insa ruperea unui bowden de otel/bowden-cablu duce la daune mai mici in ceea ce priveste autovehicolul decat in cazul lanturilor antiderapante obisnuite, deoarece cablul bowden de otel de greutate mica va ramane pe anvelopa, iar inelele de prindere se vor desprinde si vor cadea. Atentie! Utilizarea incorecta, marimea nepotrivita, respectiv montarea gresita pot duce la ruperea lantului antiderapant.

Intotdeauna verificati manualul de utilizare a autoturismului pentru eventualele restrictiuni in legatura cu folosinta lantului antiderapant. La majoritatea autoturismelor aparent avem loc destul pentru montarea lantului antiderapant, in realitate insa, spatiul dintre anvelopa si aripa poate fi limitat. La majoritatea autovehiculelor, unde manualul de instructiuni interzice folosirea lantului antiderapant, produsele Iceman SCC pot fi utilizate cu siguranta si cu incredere.

Speram ca v-am trezit interesul pentru produsele ICEMAN Z, iar pe viitor acesta va fi insotitorul dvs. de nadejde pe drumurile de iarna acoperite de zapada si gheata!


Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: ICEMAN Z - Lanturi antiderapante fara lant" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons