Filzmoos: noul telescaun cu 6 locuri in zona de schi Salzburg
Vineri, 3 Decembrie 2021 9:8

Autor gabzso

Untitled document

Filzmoos, statiunea de schi din Salzburg a investit si a dictat viteza in timpul verii si a construit un nou telescaun cu 6 locuri, care va functiona deja din decembrie.



Untitled document

In acest sezon din cauza "lipsei" (din punct de vedere turistic) a sezonului de iarna din anul trecut, multe dezvoltari au fost amanate in statiunile de schi din Austria pentru anii urmatori. Cu toate acestea, nu ramanem fara noutati nici acum, printre acestea se enumara si inaugurarea telescaunului cu 6 locuri Mooslehen, in zona prietenoasa de schi Filzmoos.

Noul lift inlocuieste telescaunul dublu anterior de pe partea mai insorita a zonei de schi. Impozanta statie de la vale este construita la 1057 de metri, in timp ce statia superioara va fi la o altitudine de 1351 de metri. Se deplaseaza cu o viteza de 5,5 m/s si transporta pana la 2000 de schiori / ora. Liftul companiei Leitner din Tirolul de Sud indeplineste cerintele epocii in toate privintele. Telescaunul nu numai ca este atragator, ci este confortabil si sigur.

Putem calatori in scaune moi, este prevazuta si cu tetiera si daca ninge: un bubble pliabil ne asigura ca nu iesim din lift ca un om de zapada. Cladirea din vale gazduieste si birouri, case de bilete si un magazin de sport.

Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro