Telecabina noua in Flachau-Wagrain pentru sezonul de schi 2021-2022
Luni, 8 Noiembrie 2021 7:1

Autor gabzso

Untitled document

Sezonul dificil de anul trecut nu a descurajat nici compania de lifturi din Wagrain, iar in timp, pana in decembrie 2021, va fi finalizata noua telecabina a statiunii de schi din Flachau.Untitled document

Vopseaua abia s-a uscat pe cabinele de legatura Panorama - Link predate pentru sezonul 2020/21. Aceasta telecabina face legatura intre Flachau si partiile de schi Shutlleberg – Flachauwinkl.

In acest sezon, fostul Flying Mozart care pornea din Wagrain catre Grießenkareck a fost complet reconstruit si a fost inlocuit de o telecabina ultramoderna, nou - nouta. Parcurge diferenta de nivel de aproape 1000 de metri in doar 11 minute. Capacitatea anterioara de 2.500 de persoane a fost imbunatatita semnificativ; poate sa transporta pana la 4.000 de persoane pe ora pe varful muntelui.

Fiecare dintre cabinele Doppelmayr de 10 persoane are si wifi, asa ca putem posta pe retelele de socializare una dintre cele mai uimitoare panorame din zona. In plus, scaunele noi au fost dotate si cu incalzire, astfel incat ne putem simti confortabil chiar si in zilele cu adevarat friguroase.   


Continut preluat de pe: Skimania, https://skimania.ro