Info statiuni

ski5

Skimania Gothaer
Statiunea SKIRAMA DOLOMITI Adamello-Brenta - Italia
  SKIRAMA DOLOMITI Adamello-Brenta
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  Trentino - SudtirolInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
18
Teleschi
53
Telescaun
78


Total partii: 380 km

Partii Dificile
20 %
Partii Medii
40 %
Partii Usoare
40 %


Caracteristici statiune:
AquaparkBai termaleBaruriBowlingCasinoDiscotecaFitnessHeliskiIce climbingParapantaPatinoarPiscinaPartie saniePartie sanie nocturnaPopice gheaţăRestauranteSanie cainiSanie caiSnow tubbingTeren tenis acoperitTure ghetar


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1150 km
Altitudine baza: 800 m
Altitudine varf: 2400 mDescriere statiune
Untitled document
SKIRAMA DOLOMITI Adamello - Brenta este unul dintre cele mai importante regiuni de schi si snowboard din partea sudica a Alpilor. Regiunea dispune de 380 km partii, deservite de 150 instalatii de transport pe cablu.

Statiunile din regiunea SKIRAMA DOLOMITI Adamello-Brenta sunt urmatoarele: Madonna di Campiglio  si Pinzolo  (in Val Rendena), Folgarida-Marilleva, Pejo , Passo Tonale si Ponte di Legno  (in Val di Sole), respectiv Monte Bondone , Andalo - Fai della Paganella  si Folgaria Lavarone  (in Valle Dell’Adige).

Avantajul acestei mega-regiuni este ca – datorita altitudinii mari (Madonna di Campiglio 2500 m, Tonale 3000 m) - partiile sunt practicabile din luna noiembrie pana in luna aprilie. In cazul lipsei ninsorilor suficiente, statiunile sunt dotate cu sisteme moderne de tunuri de zapada.

Regiunea de schi SKIRAMA DOLOMITI Adamello-Brenta, cu statiunile prezentate mai sus, sunt situate in regiunea Trentino (Italia), intre muntii impozanti Ortles-Cevedale, Adamello Presenella, Dolomiti di Brenta. Folgaria este situata in partea de est a regiunii Trentino si al Pasului Brenner, iar toate celelalte statiuni se afla pe partea nord – vestica al regiunii Trentino.

SKIRAMA DOLOMITI Adamello-Brenta in cifre:

VAL RENDENA Nr. instalatii Km partii Zapada artificiala % Capacitate instalatii (pers/h)
Madonna di Campiglio 19 55 85 32.000
Pinzolo 9 26 62 13.000
         
VAL DI SOLE Nr. instalatii Km partii Zapada artificiala % Capacitate instalatii (pers/h)
Folgarida - Marilleva 27 53 90 38.000
Pejo 6 15 80 6.000
Tonale - Ponte di Legno 30 100 100 49.000
         
VALLI DELL’ADIGE Nr. instalatii Km partii Zapada artificiala % Capacitate instalatii (pers/h)

Andalo - Fai della Paganella

17 35 95 25.000
Monte Bondone 5 20 100 6.000
Folgaria - Lavarone 35 76 100 40.000


Skipass-ul este eliberat sub forma unui key-card, la contravaloarea unei garantii de 5 Euro, care la sfarsitul sejurului este returnat, in cazul in care schiorii si snowboarderii predau documentul respectiv. In afara de skipass-ul SUPERSKIRAMA, mai exista si skipass-uri SKIRAMA. Acestea sunt eliberate in fiecare statiune si sunt valabile numai pentru statiunea respectiva. Skipass-ul SKIRAMA intre 5-14 zile este valabil automat pe 1 zi intr-una dintre statiunile care apartin de regiunea SKIRAMA DOLOMITI Adamello-Brenta.

ATENTIE! Skipass-ul SUPERSKIRAMA DOLOMITI Adamello-Brenta, valabila pe un an, are o valabilitate de 7 zile in regiunea DOLOMITI SUPERSKI, adica pe totalitatea partiilor din Dolomiti: 1560 km partii, deservite de 600 de instalatii de transport pe cablu.

Statiunile pot fi accesate usor pe autostrada din directia Pasului Brenner (www.autobrennero.com), cu trenul din orasele Rovereto, Trento si Mezzocorona (www.fs-on-line.com) sau cu avionul din aeroportul din Verona (www.aeroportoverona.it)Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons