Info statiuni

ski4

Skimania Gothaer
Statiunea Paganella Ski - Italia
  Paganella Ski
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  Trentino - SudtirolInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
3
Telescaun
11


Total partii: 40 km

Partii Dificile
2 km
Partii Medii
27 km
Partii Usoare
11 km


Caracteristici statiune:
BaruriParapantaPatinoarPiscinaPartie sanieRestaurante


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1104 km
Altitudine baza: 1040 m
Altitudine varf: 2125 m     Facilităţi de cazare în această staţiune


Descriere statiune
Untitled document
Regiunea de schi si snowboard Fai della Paganella (1030 m) - Andalo (1040 m) - Molveno (864 m), este situata pe platoul Paganella (2125 m), in masivele Paganella si Fausior, la doar 18 km de la iesirea din S. Michele all Adige, de pe autostrada Brenner.

Regiunea este cunoscuta inca din primele decenii a secolului XX, cand pionierii schiului organizau concursuri in padurile din Dosso Larici si Fai della Paganella, respectiv pe partiile legendare "3-Tre".

 


Partiile de schi si snowboard sunt situate pe partea nord - vestica a versantului, in prima sectiune deasupra vegetatiei, dupa care in sectiunea inferioara intra in padure.

Reteaua de partii de 50 km - in toate gradele de dificultate - sunt intretinute excelent si sunt deservite de 3 telecabine si 11 telescaune, cu o capacitate totala de cca. 27000 pers./ora. Partiile parcurg o diferenta de nivel de 1100 m si sunt dotate cu tunuri de zapada in proportie de 100%. Din aceasta cauza sezonul de schi incepe deja din inceputul lunii decembrie.

Daca vizitati aceasta regiune, va recomandam partiile Fuoripista Tre - Tre si Panoramica, iar pentru iubitorii schiului fond, cele doua piste amenajate (cu un total de 15 km), cu program nocturn, pana la orele 22:00.

Unitatile de cazare de categoriile, sunt situate in cele trei localitati din zona, Fai della Paganella, Andalo si Molveno cu un total de cca. 15000 locuri, iar preturile - comparativ cu celelalte zone din Italia - nu sunt mari. Pentru cei care doresc sa fie cazati chiar langa partii, recomandam localitatea Andalo, iar localitatea Molveno - la doar 4 km - este legata de regiune prin reteaua de skibus.

Posibilitati de agrement si apres ski: numeroase restaurante, baruri si pizzerii, magazine, piscina si patinoar, vizitarea centrului istoric al orasului Trento, excursii la Lago de Andalo, Lago de Molveno si Lago di Garda (cel mai curat si frumos lac din Italia), calarie, inchirieri de snowmobile, animatii la MiniClub, sau excursii in Parcul National Adamello - Brenta.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons