Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
Statiunea Arabba - Marmolada, ghetar - Italia
  Arabba - Marmolada, ghetar
Aceasta statiune are ghetar

Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
7
Teleschi
4
Telescaun
18


Total partii: 82 km

Partii Dificile
8 km
Partii Medii
45 km
Partii Usoare
24 km


Caracteristici statiune:
BaruriDiscotecaFitnessHeliskiIce climbingParapantaPatinoarPiscinaPartie sanie nocturnaRestauranteSanie caiSnow tubbing


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 968 km
Altitudine baza: 1450 m
Altitudine varf: 3265 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel
-

Hotel Pineta, Rocca Pietore

Descriere statiune
Untitled document
Paradisul de schi Arabba - Marolada este alcatuit din 2 centre separate Arabba si ghetarul Marmolada. Este situat in inima Dolomitilor, fiind delimitat de catre muntii Pordoi si pasul Campolongo. Este un punct de intrare catre circuitul Sella Ronda.

In total prezinta 82 km de partii perfect intretinute, deservite de 28 instalatii de transport pe cablu. Partiile: 8 km negre, 50 km rosii si 24 km albastre sunt deservite de 7 telecabine, 17 telescaune si 4 teleschiuri. Este parte integranta din caruselul Dolomiti Superski cu 1220 km de partii, 464 instalatii pe cablu.

Reteaua de partii din Arabba este conectata de ghetarul Marmolada, regina Dolomitilor cu altitudinea de 3342 m, prin partii si instalatii pe cablu. Ghetarul ofera zapada excelenta si in timpul verii, iar partiile din Arabba sunt deschise din decembrie pana in aprilie.

Telecabina catre ghetarul Marmolada porneste de la Malga Ciapela, si ajunge la altitudinea de 3270 din 3 transe; este punctul cel mai inalt din tot caruselul Dolomiti Superski. Partia rosie „La Bellunesse” cu o lungime totala de 12 km, parcurge 1820 m diferenta de nivel si ajunge la Malga Ciapela. Dintre cele mai bune partii de schi din muntii Alpi numai una se gaseste in Italia: ghetarul Marmolada!
 
La Malga Ciapela gasim si punctul de acces catre partiile din Arabba. Iubitorii de schi fond gasesc 15 km piste de schi fond la Malga Ciapela, din care 7,5 km omologate de catre FIS. 2,5 km de piste pot fi acoprite cu zapada artificiala.

La sfarsitul sezonului de schi, ultima sambata din aprilie, aprox. 20 aprilie, partiile de pe Marmolada gazduiesc ziua nostalgica de telemark: “En dì coi sii da zacan”. Inscrierile se fac la scoala de schi Rocca Marmolada.

Statiunea de schi Arabba (regiunea Veneto) este conectata de regiunea de schi Alta Badia (Sud Tirol) prin pasul Campolongo si de Val di Fassa (Trentino) prin pasul Pordoi.

Arabba nu este numai un punct de acces catre circuitul Sella Ronda, dar ofera si zona de schi din jurul „Porta Vescovo” (2600 m altitudine) cu o diferenta de nivel de 1000 m, care pentru multi schiori este cea mai frumoasa coborare din Dolomiti. Aceasta ofera o panorama fantastica a ghetarului Marmolada.

Hotelurile din Arabba sunt in apropierea partiilor, oferind astfel o vacanta placuta.

La pasul Pordoi exista si un snowpark cu half - pipe.

Sporturi de iarna: schi, snowboard, carving, telemark, in stadionul de gheata patinaj, inchirieri de snowmobile la Plan Boe, drumetii de iarna cu schiuri de tura sau rachete de zapada.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons