Info statiuni

ski2

Skimania Gothaer
Statiunea Alta Pusteria - Italia
  Alta Pusteria
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
10
Teleschi
36
Telescaun
38


Total partii: 53 km

Partii Dificile
16%
Partii Medii
58%
Partii Usoare
26%


Caracteristici statiune:
ParapantaPartie sanie nocturnaSanie cai


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 890 km
Altitudine baza: 1130 m
Altitudine varf: 2200 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel
-
-

Descriere statiune
Untitled document
Valea Alta Pusteria ofera imaginea cea mai faimoasa a Muntilor Dolomiti "Tre Cime", cele trei varfuri, formatiune care domina toata zona.

Regiunea de schi se extinde prin cele 5 localitati majore: Sesto, San Candido, Dobbiaco, Villabassa si Braies.

Partiile, niciodata aglomerate, sunt ideale atat pentru familii cat si pentru amatorii senzatiilor mai tari. Din cele 53 km de partii 85% pot fi acoperite cu zapada artificiala si sunt deservite de 27 de instalatii pe cablu.

Alta Pusteria face parte din caruselul de schi Dolomiti Superski. Unicul carusel cu 1220 km partii si 450 instalatii, este accesibil cu un singur skipass: Dolomiti Superski.

Cel mai mare centru de schi din regiunea Alta Pusteria este Helm/Monte Elmo, cu 21 km partii bine pregatite, din care 3 negre, 8 rosii, 5 albastre, fiind deservite de 2 telecabine, 4 telescaune si 3 teleschiuri. Este un munte "boarder" si centrul turismului de schi din valea Pusteria . Facilitatile de cablu asigura o ascensiune pana la 2200 m. Partia cea mai lunga este partia rosie Helm-Vierschach cu 4750m lungime, iar pentru experti recomandam partia neagra Sexten-Helm cu 4,5 km lungime totala.

Este centrul ideal de schi pentru intreaga familie cu zapada garantata in tot sezonul. Centrul de schi Croda Rossa este locatia ideala pentru cei care vor sa fuga de multime, pe partii foarte bine pregatite. Ofera 15 km partii de schi, 2 negre, 4 rosii si 2 albastre cu 1 telecabina si 3 teleschiuri.

Expertii vor savura partia neagra abrupta "Holzriese" (uriasul de lemn), iar partia rosie "Bad Moos-Rotwandwiesen" ofera o coborare mai usoara de 3,5km.

Acest centru de schi este renumit si datorita oamenilor uriasi de zapada, castelului de gheata si partiei de sanie din padure, de 5 km lungime.

Snowboarderii sunt asteptati in snow funpark iar cei mici in parc special amenajat cu castele, uriasi, loc de joaca, etc. Tot aici gasim si o pista nocturna de sanius.

Din acest centru putem ajunge si la cele 2 partii de la pasul Mte. Croce, cu 1,5 km partii. Partiile sunt folosite pentru antrenamente, fiind deschise din septembrie. Partiile din Baranci sunt cotate usoare-medii. In total sunt 8 km de partii, 2 partii rosii si 4 albastre, cu 1 telescaun si 3 teleschiuri.

Baranci deseori gazduieste curse de Cupa Mondiala de schi si competitii de snowboard. Cu partia de sanie, baby-park, terase insorite, aceasta statiune ofera distractii pentru toata familia. Cea mai lunga partie este de 2,4 km lungime, partia rosie “Haunold”.

La centrul Dobbiaco gasim 4 km de partii cu un telescaun si 2 teleschiuri. Partia “Tenker” este ideala pentru viitorii campioni, iar pentru copii exista un baby-skilift.

Aria Waldheim este ideala pentru incepatori, copiii au la dipozitie si un "covor magic" (banda rulanta), teleschi special pentru cei mici.

La Braies gasim 2 km de partii cu 2 teleschiuri. Este o locatie atractiva datorita ski cluburilor.

Alta Pusteria este paradisul amatorilor de schi fond. 200 km de piste preparate in padure, pe malul lacului, la poalele varfurilor magnifice asteapta schiorii. Sunt piste ideale in Sesto, San Candido, Dobbiaco, Villabassa and Braies. Stadionul Toblacher si stadionul exclusiv pentru profesionisti, arata statutul acestui sport in aceasta vale.

Sporturi de iarna practicabile: schi, snowboard, schi fond, drumetii de iarna cu rachete de zapada, sanius, curling, sanii trase de caini, parapanta.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons