Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
Statiunea Val d'Isere (Espace Killy), ghetar - Franta
  Val d'Isere (Espace Killy), ghetar
Aceasta statiune are ghetar

Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten


Instalatii de transport pe cablu:

Telecabina
4
Teleschi
12
Telescaun
16


Total partii: 150 km

Partii Dificile
9%
Partii Medii
32%
Partii Usoare
59%


Caracteristici statiune:
BaruriDiscotecaFitnessIce climbingParapantaPatinoarPiscinaPartie sanieRestauranteSnow tubbingTure ghetar


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1698 km
Altitudine baza: 1550 m
Altitudine varf: 3450 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Apartment Résidence Chalet Skadi (VAL302), Val d'Isère
-

Descriere statiune
Untitled document
Statiunea de schi Val d'Isere, situata la 1850 m altitudine, ofera partii pentru toata lumea: atat incepatorii cat si avansatii gasesc partia ideala.

Atat schiorii cat snowboarderii si iubitorii de telemark sunt bineveniti in aceasta statiune splendida. Si nu numai! Este un adevarat paradis "off-piste"! Grosmiea stratului de zapada in ultimii 10 ani este in medie de 6m!

Statiunea Val d'Isere este renumita si pentru nenumaratele posibilitati apres-ski, pentru atmosfera unica. Gasim posibilitati pentru cine romantice si case de vacanta cu semineu.

Statiunea Val d'Isere si statiunea Tignes formeaza domeniul de schi Espace Killy. Un domeniu de schi cu 300 km de partii si 90 instalatii pe cablu, accesibil cu un singur skipass. Cele 2 statiuni sunt conectate atat prin partii cat si prin instalatii pe cablu!

Partiile din Val d'Isere sunt grupate in 3 zone. Ghetarul Pissaillas este situat la 3300 m altitudine, oferind posibilitatea si de schi estival. Se poate accesa din localitatile Le Fornet, Le Laisinant sau chiar din Val d'Isere. Din centrul Val d'Isere se ajunge pana la ghetar cu Solaise Express urmat de telescaunul Glacier. Zona ofera partii usoare si medii, aflandu-se la granita dintre Italia si Franta. Partia Mangard ajunge chiar in Le Fornet, dar incepatorii se pot intoarce si cu telecabina. Le Fornet este conectat de Val d'Iser prin serviciu de skibus!

In zona Solaise, 2560 m altitudine, se ajunge cu telescaunul sau telecabina Express Solaise. In aceasta zona centrala de schi gasim partii mai grele, cum ar fi cele de la Plan, dar zona superioara ofera si partii usoare, insorite.

Versantul sud/sud-vestic ofera partii usoare pe portiunea superioara, care devin mai abrupte in portiunile mai joase. Versantul vest/nord/vestic ofera partii lungi si placute. Aceasta zona ofera si panorama cea mai frumoasa catre Mont Blanc (4810 m), La Grande Motte (3656 m) si Grande Casse (3852 m). Toate partiile ajung in localitatea La Daille, car este legat de Val d'Isere prin skibus.

Snowparkul din Val d'Isere este situat in zona Bellevarde, la 2500 m altitudine. Snowboarderii sunt asteptati cu un half-pipe, jumpuri, rails si boarder cross pentru toate nivelurile.

Val d'Isere asteapta iubitorii de schi fond cu 21 km piste preparate. Pistele sunt situate in zonele: valea Manchet , La Daille, Le Fornet si langa lacul Ouillette.

In 2009 Val d'Isere va gazdui Campionatul Mondial de schi FIS!Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons